Electrolux Çamaşır Makinesi Titreşim Ve Ses Sorunu

09 Nisan 2024 16:34
Selami
Selami
09 Nisan 2024 01:56

2 hafta önce yeni aldığım çamaşır makinesi, titreşim ve ses seviyesi oldukça bozuktur. Servis kurulumu yapıp gittikten sonra makinenin çalışır halde baktığımda gövdenin titrediğini bariz fark ettik. Tekrar servisi çağırdık. Gelen Gebze servisi teraziye bir türlü alamadığı gibi, eski halinden bile şimdi daha kötü oldu. Hatta ayakları altına lastik satın aldık servisten ve yerine koydular. Videoda da sizinle paylaştım. Acilen çözülmesi için ne yapılacaksa yapılsın Servis çözemeyecekse teknik müdürlüğünüzden sorunun çözümü için destek vermenizi bekliyoruz.

10 Nisan 2024 09:00 (Şikayetten 16 saat sonra)

Rojin sonuçtan hiç memnun değil

Parça Arızası Ve Uzun Bekleme Süreci Nedeniyle Garanti Kapsamındaki Çamaşır Makinesinin İade Talebi

15 Nisan 16:55
parca-arizasi-ve-uzun-bekleme-sureci-nedeniyle-garanti-kapsamindaki-camasir-makinesinin-iade-talebi-1.jpg
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Voltaj Düşüşünde Çamaşır Makinesi Kilitleniyor Ve Yürüyor

18 Şubat 11:26
Görkem sonucu yetersiz buldu

Electrolux Çamaşır Makinesinde Sızdırmaz Lastiğin Paslanması Garanti Kapsamında Değerlendirilmedi

Görkem
08 Mayıs 15:56