eKuralkan Yedek Parça Fabrikası İlgisiz

Motorum Dominar 250'nin kilometresi henüz 4600'de iken motorsikletim bir anda boğulmaya başladı. Servise gittim, servis güncelleme yaptı ancak sorun geçmedi. Daha sonra servis, egzozun dağıldığını söyleyerek egzozumu söktü, video çekip fabrikaya gönderdik ve ret yanıtı aldık. Verdiğim paraya üzülüyorum. Şu anda bu kadar ilgisiz ve malının arkasında durmayan bir firma görmedim. Benim bu dediklerim bir ay içinde yaşandı.

21 Temmuz 2024 10:08 (Şikayetten 2 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Konunun değerlendirmeye alınarak çözüme kavuşturulabilmesi/tarafınıza bilgi verilebilmesi ve yardımcı olabilmemiz için Talep-Öneri ve Şikayetlerinizi aracınızın şasi motor numarasını - servis bilgilerini ve talebinizi detaylı şekilde belirterek iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü Kuralkan Bilişim Otomotiv San. Ve Dış Tic. A. Ş.

eKuralkan Kuralkan Ayıplı Araç Ve İlgisizlik.

Umut

Kuralkan Bilişim Otomotiv San. ve Dış Tic. A.Ş. firmasından aldığım Dominar D250 motorum, aldığım günden beri ilk marşta...

eKuralkan Dominar D250 Akü Problemi

Volkan

Ekuralkan sitesinden Dominar D250 motorunu sipariş edip aldım. Motoru aldıktan sonra 3800 km'de akü probleminden dolayı ...

Ekuralkan Hatalı Motor Satışı Yetersiz Yedek Parça Ve İlgisiz Yetersiz Servis

Ekuralkan HatalıMotor Satışı Yetersiz Yedek Parça Ve İlgisiz Yetersiz Servis

Ömer
Ekuralkan Müşteri Hizmetleri İle İletişime Geçemiyorum!

Ekuralkan MüşteriHizmetleri İle İletişime Geçemiyorum!

Yusuf
Ekuralkan Rota Motor İlgisizliği

Ekuralkan RotaMotor İlgisizliği

İzzet
Ekuralkan Yeni Motorun Arıza Süreci Ve Memnuniyetsizlik!

Ekuralkan YeniMotorun Arıza Süreci Ve Memnuniyetsizlik!

Alaettin
Ekuralkan Koltuk Dikiş Yerlerinden Yırtıldı!

Ekuralkan KoltukDikiş Yerlerinden Yırtıldı!

Özgür