Ümmü sonuçtan hiç memnun değil

Ekrem Coşkun Döner Eskişehir Bağlar Şubesi'nde Hayal Kırıklığı

Ekrem Coşkun Döner Eskişehir Bağlar Şubesi'nde Hayal Kırıklığı
08 Ağustos 2024 20:29

Eskişehir ekrem coşkun bağlar şubesi'nden 700 liralık ekmek ve lavaş et döner paket yaptırdım. Bir açtık, ekmekler en az bir haftalık, ısırmak mümkün değil, taş gibi. Etler kurumuş, açıkta kalmış belli. Oturduğumuz yerde köpeklere verdik, onlar bile yemedi. Etiniz helal diye reklam yapıyorsunuz ama aldığınız para helal değil.

22 Ağustos 2024 11:24 (Şikayetten 13 gün sonra)
Ümmü
Ümmü
14 Aralık 2024 01:22

Ürün şubenize gayet de güzel teslim edildi hatta iki şubenize birden ama yetkili kişiye kesinlikle ulaşamadım zaten çalıştırdığınız elemanlarınızın yaklaşım ve üslubundan belli nasıl bir işletme olduğunuz ben paramı da hakkımı da helal etmiyorum

İki yıl önce Ekrem Coşkun'un Eskişehir İki Eylül Şubesinde öğlen 12:30- 13:00 arası önceden kesilmiş büyük çelik küvetteki donuk dönerleri pişmekte olan dönerin altına kenardan azar azar ekleyip sanki yeni kesilen dönermiş gibi satıyorlardı, üstelik küvetteki etler donuktu. Sıcaklıkla bir yandan onları çözdürüyor taze kesilen dönerlerin arasına katılıyorlardı. Bir de eldiven kullanmayı katiyen bilmiyorlar. Elinde eldiven var diye her şeye dokunma serbestiyeti olduğunu düşünüyorlar. Patates kızartmasını eldivenli eliyle maşa kullanmaksızın servis ediyorlardı. Bu iki meseleyi ( kalan eski dönerin önceden kesilip dondurulmuş olması, yeni dönerin içine o anda kaynaştırılması ve patatesin maşa kullanmadan Elle servis edilişi) söyleyip sağlıksız iş yapıldığını anlatmaya çalışarak itiraz edince ortam gerildi. Uzatmadık mekânı terk ettik. O zamandan beri de bir daha hiçbir şubesine gitmedik.

17 Haziran 2024 20:36
Antalya Ekrem Coşkun Döner Ve Kötü Hizmeti

02 Eylül 2023 16:40
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2025 06:16
Eksik Gramaj Ve İlgisiz Personel Nedeniyle Hayal Kırıklığı