Ayse sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2024 16:52

Bursa panayır şubesi tarafından yaşadığımız deneyim bizleri hayal kırıklığına uğrattı. Aralık ayında fiyat teklifi aldık ve mutfak Nisan ayının ilk haftasında tamamlandı. Dolapların montajı sorunsuz gerçekleşti ancak tezgah konusunda problemler yaşadık. Sipariş ettiğimiz evye ambalajının hasarsız olmasına karşın kırık olduğu iddia edildi. Ancak bu süreçte tezgah, evyenin ölçülerine göre kesilmişti. Kırık evye için tezgahı kesmek doğru olmadı. Yeni bir evye aldığımızda, bu sefer tezgah evyeye büyük geldi. Anlaşılan o ki, ilk evye tezgaha yerleştirilirken zarar görmüş. Bugün son durumu görmek için eve gittiğimizde, tezgahın çiziklerle dolu olduğunu gördük ve bu durum bardağı taşıran son damla oldu.

Ayse
Ayse
14 Nisan 2024 17:20

Şikayetim Ekolay mutfak Bursa panayır şubesi

Ekolay
Ekolay

Aksine biz hayal kırıklığına uğradık! 1-Sipariş ettim dediğiniz evye yi bizden almadınız, İzmir den kargo yoluyla sipariş ettiiniz. Kargo geldiğinde size ulaştığında Ustalarım kutuyu açtığında kırıktı zaten2-Size yardımcı olmak adına 2. Evyeyi biz den satın aldınız ve montajını yaptık3-Biz tezgahı taktığımızda çizik yoktu Bizden sonra Tezgah arası seramik montajı yapmaya gelen Ustaların çizdiği aşikar ortada. Buna rağmen sizi mağdur etmiyoruz. Ustalarım tekrar gelecekve müdahale edecekler.

Ekolay Mutfak'tan Aldığım Mutfak Dolabı Ve Tezgah Kurulumunda Süreç Yönetimi Ve Ürün Kalitesi Sorunları

04 Eylül 2025 16:08

29 Haziran 2024 04:10