Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
25 Mart 2024 23:22

7 Ekim 2023 tarihinde aldığım Einhell t. C.-sm 2534/1 Dual pistonlu yatarlı gönye testere'nin döner tezgah kısmı sıkışıp dönmediği için servise göndermek istedim. Bulunduğum il olan Yalova'da servis mevcut; aradım, durumu basit mekanik bir arıza olarak belirttim ,ancak yine de kendilerinin bakmadığını, İstanbul'a göndereceklerini söylediler. Bunun üzerine Einhell ile görüşüp aracı olmadan kendim göndermeye karar verdim. Göndermeden önce üzerinde toz bulunmayan, herhangi bir deformasyonu veya eksikliği olmayan makineyi kendi kutusunda korunaklı bir şekilde kargoladım.
Ancak geri geldiğinde kutunun dağılmış, içindeki köpüklerin kırılmış olduğunu gördüm. Testerenin üzerindeki santimetre gösteren kısım hasarlıydı.
Servisi aradığımda, hasarlı plastik parçayı gönderdiler; sıfır bir parça olmamasına rağmen 'iyi' dedim, en azından ilgilendiler. Ancak herhangi bir tamirat yapılmadığını ve bir arıza bulunmadığını söylediler. Fakat dönen kısımda hala hafif bir sürtme vardı. Tekrar gönderirsem geri geleceğinden şüpheliyim. Daha sonra makineyi kullanmak için masaya koyduğumda, altındaki titreşim takozlarından birinin olmadığını fark ettim.
Durumu Einhell servisine ilettiğimde, o parçanın ayrı olarak satılmadığını söylediler. Makineyi gönderirken parçanın üstünde olduğunu belirttiğimde ise 'bizde parça yok' yanıtını aldım. Bu kadar ilgisiz bir servisle karşılaşmadım. Einhell'e hiç yakıştıramadım. 'hiçbir arıza yok' denilen alette sürtme olması, sökülen parçaların kaybolması ve geri gelene kadar hiçbir bilgi verilmemesi kabul edilemez.
Acaba insanlar tekrar servise göndermesinler diye mi böyle yapılıyor? Ben tekrar göndereceğimi sanmıyorum; daha fazla hasarla geri geleceğinden endişeliyim. Bu konuda Einhell'den bir açıklama bekliyorum.

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Einhell Arızalı Ve Kayıp Avuç Taşlama Makinesi

Yasin
12 Haziran 2024 13:08
İrfan sonuçtan çok memnun

İrfan
30 Temmuz 2023 15:21
"Motor Einhell servis tarafından alındı. Teşekkürler..."

Einhell Hava Kompresörü Ayıplı Ürün Satış Ve İade Tamir Sorunu

Soner
01 Haziran 2024 11:13
Einhell Hava Kompresörü Ayıplı Ürün Satış Ve İade Tamir Sorunu
Burak sonuçtan çok memnun

Einhell Türkiye Teknik Servisinde Ciddiyetsizlik

Burak
10 Ekim 2024 12:02
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Einhell Yedek Parça Fiyatları

21 Ağustos 2024 16:16