Bag _bahceden_gelsin Kötü Yaprak Gönderdi!

Bag _bahceden_gelsin Kötü Yaprak Gönderdi!
Münevver
Münevver
@ege_bahcesi_
4 Şubat 2025 20:26234

5 kg yaprak aldım ve çok kötü gönderdiler videosu çekip attım yetkili size dönecek dediler dönüş yapmayınca şikayet edeceğimi söyleyince de engellediler. İnşallah elimden geldiği kadar uğraşacağım.

Ezgi
Ezgi
1 Haziran 2025 19:30

Aynısını bana da yaptılar Pazartesi ilk iş Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim uğraşacağım bu yazıklar olsun

Organiksalamurayaprak (Instagram) Videolarda Gösterdikleri Ürünlerle Alakası Yok

Özlem
10 Aralık 2023 22:0145

3 gün önce Organiksalamurayaprak (Instagram) sayfasından 2 tane 5 kiloluk yaprak sipariş ettim anlattıkları ve videolard...

Eksik Ürün Ve İletişim Engeliyle Karşılaştım

Husna
4 Haziran 2025 14:321.476

Şikayetim var. 5 kilo bidonda asma yaprağı istedim. 250 gram yaprak geldi. Bidon bomboştu mesaj attım mesajlarıma cevap ...

Instagram'dan Aldığım Yapraklar Hayal Kırıklığı Yarattı

Musa
28 Ocak 2025 20:04247

Instagram'dan yaprak almak istedim. Sipariş ettim, kapıda 850 TL ödeyip aldım. Açtığımda tüm yapraklar sert ve karttı, h...

Instagram'dan Aldığım Yapraklar Hayal Kırıklığı Yarattı

@ege _ovasi Çürümüş  Yaprak

@ege _ovasi ÇürümüşYaprak

Nefes
@egenin_tadi_ Dalndan_tazelik Beş Kiloluk Asma Yaprağının Hali!

@egenin_tadi_Dalndan_tazelik Beş Kiloluk Asma Yaprağının Hali!

Ayca