Mustafa sonuçtan memnun

18 Haziran 2024 13:21

Kardeşim bilmediği için yanlışlıkla efootball parası almış. Para iadesi yaptım. Oyun içinde parayı eksiye düşürdü ama bir türlü parayı iade etmedi. Etmesi için fazladan bir şey yapmam gerekiyor mu? Parayı ne zaman verecek bu oyun bana? Yardım edebilir misiniz?

19 Haziran 2024 08:17

Efootball oyununda kardeşim bilmeden Efootball parası almış ve haberimiz yoktu. Öğrenince hemen geri iade emri verdim ve kabul edildi dedi ama hala bir geri dönüş alamadım ne oyun içinde ne de maddi olarak. Bunun için yetkililerden yardım istiyorum. Lütfen yardım edin

18 Haziran 2024 21:52

18 Haziran 2024 21:50

Sezai sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 17:03

Gürkan