Efendiler Halı Yıkama Gaziemir İzmir Firmasından Şikayetçiyim

Efendiler Halı Yıkama Gaziemir İzmir Firmasından Şikayetçiyim
24 Eylül 2024 23:43

Halı yıkama işleminde lekeler çıkmamış o şekilde getirdiler halıyı aldıklarında çay lekesi olduğunu belirttim 3 farklı makine ile yıkayacaklarını lekelerin çıkmama ihtimalinin olmadığını söylediler piyasa fiyatının iki katı da ücret belirttiler hatta fiyatın yüksek geldiğini söyledim metrekareye 30 lira indirim yapacaklarını söylediler o rakamla piyasanın 2 katı ücret verdiler bende o güvence ile halılarımı teslim ettim. Halıları getirdiklerinde evde olmadığından görmeden teslim aldım. Halıyı gördüğümde aradım kaç kere ne açtılar telefonu ne de dönüş yaptılar.

29 Eylül 2024 19:00

Efendiler halı yıkama İzmir firmasından memnun kalmadığımdan dolayı platformunuzda şikayetimi dile getirmiştim. Firmaya daha sonra ulaştım. Halıyı almaya geleceğini belirtmelerine rağmen gelen olmadı. Bunun üzerine yeniden firmayı aradım. Sizi biliyoruz Şikayetvar a yazmışsınız o yüzden gelip halıları almadık şeklinde cevap verdiler. İstersek biz sizin yazınızı sileriz oradan dediler. İşlerini düzgün yapmadıkları gibi benimle nahoş bir üslup ile konuştular. Konuştuğum kişinin ismi de Ontan idi yanılmıyorsam. Ben ilgili yerlere yazmaya devam edeceğim. Hak aramak suç olmuş memlekette

Nalin sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2025 22:55
Demiröz Halı Yıkama İstanbul Lekeli Gelen Halılar
Sumeyra sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 11:36
Doğal Halı Yıkama Halılarımı Leke İçinde Geri Getirdi! Tam Bir Fiyasko
Kerime sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 13:06