Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Ef Vize Danışmanlık Başvurusu Yapılmayan Vize

26 Ağustos 2024 02:06

Bizim hayallerimiz suya düştü sizin düşmesin.
12-15 Ağustos 2024 Tarihleri arasında Yunanistan Samos Kapı vize işlemlerinin yürütülmesi için 1 Temmuz 2024 ef VİZE'ye hem vize hem hizmet ücretini eksiksiz ilettik. Tüm WhatsApp yazışmalarımızın görüntüsü de yoruma eklidir. 8 temmuzda tüm talep edilen evrakları kendilerine eksiksiz teslim ettik. K*** isimli çalışan ile 18 Temmuz 2024 itibaren düzenli olarak süreç hakkında bilgi almak için iletişim kurduk lakin K*** isimli çalışanın sürekli genel geçer cevaplar vermesiyle 9 Ağustostan itibaren şüphelenmeye başladık. Çünkü benzer tarihler için kapı vizesi başvurusu yapan arkadaşlarımız adaya sorunsuz geçtiler. 9 Ağustos 2024 Cuma’dan itibaren kendisine telefon aracılığıyla ulaşamadık. 10 Ağustos’ta seyahatimize 48 saatten az bir süre kala hiçbir başvurunun yapılmadığını kendi çevremiz ve çabalarımızla İDO üzerinden öğrenebildik. Feribot, Airbnb ve araç kiralamaları iptal prosedürü için geçerli süreyi aştığımız için yaklaşık 80k ₺ tutarındaki harcamalarımız heba oldu. Bu seyahat için farklı şehirlerde yaşayan 4 kişi izinlerini aynı döneme getirmek için şubat ayından plan yaptı. 2 kişi Adana’dan İzmir’e uçuş yaptı. 12 Ağustos Pazartesi ofislerini ziyaret ederek E** A*** isimli kişi ile konu hakkında görüştük, kendileri de başvurunun yapılmadığını kabul etti ve en azından maddi kaybımızı karşılamak istediğine dair söz verdi. Bizlerden 5-7 iş günü istedi. 23 Ağustos itibariyle sayısız arama mesaj ile sadece vize ve danışmanlık ücretimizi alabildik ama diğer harcamalarımızı da ödeyeceğine dair verdiği söz de yaptıkları iş gibi boş çıktı.
Bizim hem tatil hayallerimiz hem planımız hem paralarımız çöp oldu. K*** isimli şahıs zaten yediği haltın farkında olduğundan ofislerini ziyaretimizde 2 dakika sonra telefonla görüşüyor ayağı yaparak ortamdan kaçtı.
Bundan sonraki süreç ile alakalı biz hukuki yollardan maddi ve manevi haklarımızı sonuna kadar arayacağız. Biz yandık bu yorumu okuyanlar en azından yanmasın kendilerine daha güvenilir, işini eksiksiz yapan bir vize şirketi bulsunlar.

Lütfi sonuçtan hiç memnun değil

Ef Vize Danışmanlık Kapı Vizesi Sorunu

23 Ağustos 2024 21:47

Vize İşlemlerinde Dolandırıcılık ve İade Talebi

01 Kasım 2025 01:16
Vize İşlemlerinde Dolandırıcılık ve İade Talebi
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Ef Vize Danışmanlık Ef Vize Da

23 Ağustos 2024 21:54
Ef Vize Danışmanlık Ef Vize Da

Ef Vize Danışmanlık Paramı Aldı Randevu Ve Belge Vermedi İade Sözünü De Tutmadı

25 Eylül 2025 13:15
ef-vize-danismanlik-parami-aldi-randevu-ve-belge-vermedi-iade-sozunu-de-tutmadi-1.jpg