EF İstanbul Ofisi'nin Yanlış Yönlendirmesi Eğitim Hayatını Altüst Etti

16 Ekim 2024 13:15

Evet ef ile yaşanan sorun. Aralık 2023 ayında çocuğumuzu Almanya Berlin ef dil okuluna göndermek için İstanbul ofisi ile irtibata geçtik. 6 aylık ücreti bize peşin peşin ödedik. Yeşil pasaport ile gitmenizde sorun yok dediler ve bizi yanlış yönlendirdiler. Çocuğumuz 3 ay Berlin de dil eğitimine gitti. 3 ay dolunca Türkiye'ye dönüş yaptı ve bize 10 gün sonra tekrar gidebilir sorun yok dediler fakat biz yinede öğrenci vizesine baş vuralım dedik. Bizi yine yanlış yönlendirdiler ve 3 aylık kısa dönem müracaatı yaptılar ve Alman konsolosluğu yine vize başvurusunu kabul etmedi. Uzun dönem müracaat etmeniz gerekiyor diye. Bu ef İstanbul şubesinin disiplinsizliği, ilgisizliği, bilgisizliği yüzünden bir öğrencinin eğitimi altüst oldu. Şimdi kendilerine ulaşmaya çalışıyoruz ne telefonlarımıza, ne de emaillerimize cevap veriyorlar. Ef böyle lakayıt disiplinsiz bir kurum amaçları eğitim falan değil maddi çıkar. Üzerine kurulmuş bir kurum en azından hatanızı telafi etme yokuna gidin o da yok.

Ümmühan sonuçtan hiç memnun değil

EF EDUCATION FIRST DİL OKULLARI İstanbul Vize Başvurusu Ve Karşılaşılan Sorunlar

11 Temmuz 2024 15:52
Seval sonuçtan hiç memnun değil

Ef Education First Dil Okulları Vize Reddi Ve Ücret İadesi

21 Ağustos 2023 12:59
Semra sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 16:57
Tuğana sonucu yetersiz buldu

Ef Education First Dil Okulları İstanbul Şubesi Sıkıntılı Süreç

13 Kasım 2023 20:50
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 19:17