Eduxima Digital İnnovation Manipülasyonla Yapılan Satış Ve Cayma Hakkı İhlali

22 Kasım 2024 18:25

21 Kasım Perşembe günü okulun önüne gelerek çeşitli manipülasyonlarla ellerindeki ürünü bana sattılar. Acelemiz var denerek son anda kapatıyoruz bahaneleriyle beni tuttular.

Arkadaşlarıma cayma bedelinin kısıtlanması hakkında bilgi bile verilmemiş. Ne olduğunu anlayamadan evrak imzalattılar. Birçok mağdur varsa ortada hukuk değil hukuksuzluk vardır. Gerekli bilgi yapılmadığı için bu durumun içine zorla sokulduk.

Her şey olup bittikten sonra anlattılar. Cayma bedeli hakkının kısıtlandığını ben evrakları imzaladığımda söylediler. Cayma hakkının olmadığını, artık geri dönüş imkansızlaştığı için itiraz edemedim. Tekrar şikayetimi dile getiriyorum, inovasyon kodunu ve t. C.'mi girip katılmadığım bir derse para ödemeyeceğim.

Gerekli mercilere başvuracağımdan şüpheniz olmasın. Herkes bu firmadan şikayetçiyken, bu kadar mağdur öğrenciyi kapana sıkıştırıp manipüle edip zorlayamazsınız. Ürünlerin hiçbirini açmadım, gerekli iadeyi ve hukuki süreci yapmayı planlıyorum.

Meltem
Meltem
22 Kasım 2024 18:29

Ayrıca stanttaki satıcınızın aynı okuldan yine eduxima firmasından aldığı hizmetin iptali için gelen arkadaşımı alenen tehdit ettiğine şahit oldum. Ayrıca kişiyi tehdit ve şantajla alenen tehdit etmekten bir şikayet daha açmaktan çekinmeyeceğimi bildiriyorum.

25 Kasım 2024 09:40 (Şikayetten 2 gün sonra)

Yorumlar (5)

Merve
Merve

Arkadaşlar bende aynı durumdayım ulaşabilir mi bilen biri ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. [email protected]

Canan
Canan

Meltem acaba sorunu çözebildinizmi

Ebrar

Merhaba ben de böyle bir duruma düştüm maalesef ki ve ne yapacağımı bilmiyorum mail attım ödeme yapamayacağım ama bu durumda ne olacağını hiç bilmiyorum size bununla ilgili bir şey söylediler mi?

Ödeme yapmadım asla yapmayacağım

Pelin
Pelin

Ödeme yaptınız mi

Karakaya sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Satış Taktikleri Ve İptal Sorunu

16 Aralık 2024 21:32