Eduxima'da İptal Hakkı Engeli

Eduxima'da İptal Hakkı Engeli
10 Kasım 2024 18:54

Ben geçen hafta üniversitemizde bulunan Eduxima Digital Innovation adlı bir stantta oradan geçerken davet edildim. Orada bulunan görevliler türlü söz oyunları ile bu dil eğitimini kabul ettirdiler. Öğrenciliğimin ilk yılları ve tecrübesizliğimden faydalanarak istemezsen daha sonra vazgeçebilirsin dediler. Ödeme formu doldurtup imzalattılar. Daha sonra aynı gün içerisinde vazgeçmek istedim. Vermiş oldukları karttaki numarayı aradım, kendilerine durumu anlattım, hiçbir şekilde istemediğimi belirttim. Ayrıca imzalamış olduğum formda ve ödeme evrakında cayma süresi hakkımın olduğunu söyledim fakat iptal etmeyeceklerini söylediler. İkna etmeye çalıştılar. Şikayetimi buradan belirtmek istiyorum. Konunun çözülemeyeceği takdirde (CİMER Tüketici Hakları'na) her yere başvuracağım. Avukatım aracılığıyla hukuksal mücadele başlatacağım.

11 Kasım 2024 09:26 (Şikayetten 14 saat sonra)
11 Kasım 2024 10:45

Maalesef yeterli bir cevap değil

Elif
Elif

Yok cayma icralık oluyorsun o kadar insan iptal ettirmek istedi ve etmediler sonuna kadar ödemeyin arkadaşlar icra gelirse ki gelir itiraz edin

Berkant
Berkant

Merhaba paylaştığın bir SS'da WhatsApp gurubundan bahsediliyor oraya nasıl ulaşabilirim acaba geri dönüşünü bekliyorum

Sema
Sema

Bir gelişme var mı bana da direkt cayma hakkın yok dendi ama burda öğrendiğime göre varmış

İrem

Tüketici Hakem Heyeti kararını bekliyorum henüz açıklanmadı ama bazılarının kararı olumlu sonuçlanmış

Karakaya sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Satış Taktikleri Ve İptal Sorunu

16 Aralık 2024 21:32
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 00:13