12 Eylül 09:37

10 Temmuz 2024 tarihinde aldığım S21 Ultra telefonumu kamera arızası nedeniyle 2 kez tamire gönderdim, işlemsiz geri gönderdiler. Telefon, 1x çekimlerde bulanık çekiyor, odaklama yapmıyor. İşim gereği telefon benim için çok önemli; kişisel, iş uygulamaları ve banka uygulamaları derken bir telefonun yedekten geri dönmesi benim için 1 günden fazla vakit alıyor. Çift hat kullanıyorum ve yedek telefonum olmadığı için telefonu servise gönderip 2-3 hafta beklemek de ayrıca bir işkence. Son gönderdiğimde yedek hatası nedeniyle telefonun serviste kaldığı 2 haftalık WhatsApp görüşmelerim gitti. Garantili cihaz diye aldığım telefon arızalı çıktı ve servis ne telefon ellerine ulaştığında, ne onarım yaparken, ne de geri gönderirken hiçbir şekilde iletişim kurmuyor. Aşağıdaki iki fotoğraf da aynı telefonla çekildi. Sitede ararken karşılaştığım bir yoruma istinaden telefonu arkaya öne yatırıp çektiğim zaman düzeliyor, ancak ilk açılışta kesinlikle odaklama yapmıyor.

12 Eylül 09:40 (Şikayetten 3 dakika sonra)
12 Eylül 10:54

Merhaba, İlettiğiniz bilgilerle detaylı incelememizi gerçekleştiriyoruz. Size en kısa sürede yeniden ulaşarak güncel bilgilendirmeyi ileteceğiz. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımız, [email protected] mail adresimiz ya da 0850 888 32 79 irtibat numaramızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Burcin

17 Eylül 11:34

Hala çözüm bekliyorum, bu kadar zorsa çift simli ikame telefon temin edip, ilgili cihazı servise alıp incelemek kapatın dükkanı, Ankara'da her yerde benzeri telefoncular var zaten.

25 Eylül 12:48

Formaliteden bir telefon edildi sonrası yok... En hızlı çözüm Tüketici Hakları'na başvurmak

23 Eylül 10:14

Easy Cep Şikayet