Irmak sonuçtan hiç memnun değil

Ek Destek Ödemesi Yapılmıyor, Müşteri Hizmetleri Yetersiz

27 Kasım 2024 20:40

02 Aralık 2024 12:51

Trendyol üzerinden 11.09.2024 tarihinde EasyCep eskiyi getir, yeniyi götür kampanyasından yararlandım, iPhone 11 Black telefonumu gönderip iPhone 15 Blue telefonu satın aldım. Yeni telefonum 14.09.2024 tarihinde bana ulaştı. Sattığım telefonun tutarını 18.09.2024 tarihinde 5.986 TL olarak ibanıma gönderdiler. Ek destek ücretini ise 30+3 iş günü içerisinde IBAN yolu ile tarafıma ödeme yapacaklarını ilettiler. Söyledikleri zamana göre 17.10.2024 tarih civarlarında ek destek ücretini yatırmaları gerekiyordu fakat herhangi bir ödeme tarafıma yapılmadı. Ödeme yapacağız. Dedikleri tarihten bu yana 1 ay 10 gün geçti. Ortada bir ödeme yok. Müşteri hizmetleri ile defalarca görüşme sağladım, ilk günler kayıt oluşturduklarını gecikmenin yaşandığını ve sistemlerinde problem olduğunu ve kaydımı aldıklarını söylediler, son günlerdeki konuşmalarımızda sipariş numaramın gözükmediğini ve mail atmam gerektiği konusunda beni i***@easycep.com mail adresine yönlendirdiler, düzenli olarak arayıp her gün kayıt oluşturmama rağmen mail atmam gerektiği konusunda yönlendirildim? Söyledikleri maile, sipariş numaram, telefon numaram ve konuyu anlatan bir mail gönderdim, söyledikleri tek şey müşteri hizmetlerinin yaptığı gibi finans departmanına ilettiklerini ve beklemem gerektiği oldu. 1 ay 10 gündür beklemiyormuşum gibi. Bu firma tarafından aylardır mağdur ediliyorum. Sorunun derhal çözülerek ek destek ödememin (4.000 TL) tarafıma yapılmasını istiyorum. (Pelin Hanım şikayet sonrası arayıp Trendyol üzerinden haber beklediğini ve 2 gün içerisinde dönüş yapacağını iletip herhangi bir dönüş sağlamadı.) İlgili tüm birimlere şikayetimi gerçekleştirdiğimi bilmenizi isterim. Firma tarafından dolandırıldığımı düşünüyorum.

27 Kasım 2024 20:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

28 Kasım 2024 11:27
30 Kasım 2024 18:13

Tarafıma Trendyol üzerinden bilgi beklediğinizi iletip 2 gün içerisinde dönüş yapacağınızı ilettiniz herhangi bir dönüş halen sağlamadınız. Aciliyet ile dönüş bekliyorum.

02 Aralık 2024 15:23
10 Aralık 2024 16:30

Pelin Hanım geçtiğimiz cuma gününe kadar ek destek ücretimin tarafıma ödeneceğini iletmiş olmasına rağmen ödemem halen sağlanmadı. İlgili tüm mercilere şikayet ettiğimi biliniz.

Yusuf

Hakem heyetlerinden de bir sonuç çıkmıyor, zaman kaybı!

Zahir
Zahir

Hala aynı şekilde finansal tavırlar içinde bu firma, şikayet sonucunuzda paranızı geri alabildiniz mi?

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 11:05
EasyCep Trendyol Kampanyası Apple Firması Destek Ücreti
Fehmi sonuçtan hiç memnun değil

Fehmi
23 Temmuz 2024 21:37
EasyCep Kampanya Ek Destek Ödemesi Yapmıyor
Yusuf sonuçtan memnun

09 Mayıs 2024 18:16
"Ek destek ödemesi yapıldı. Teşekkürler..."