20 Temmuz 2024 13:26928

20.07.2024 EasyCep internet sitesinden XS Max telefon siparişi verdim. 1 saat geçmeden iptalini yapmaya çalıştım ama ne uygulamada ne sitede iptal seçeneğinin olmaması sebebiyle müşteri hizmetleri tarafından talebimi ilettim. En yakın zamanda dönüş yapılacağını söylediler. 3 gün içinde iptali olmaması halinde yasal hakkımı kullanacağım.

20 Temmuz 2024 13:10

20.07.2024EasyCep İnternet sitesinden XS max telefon siparişi verdim 1 saat geçmeden iptalini yapmaya çalıştım ama ne uygulamada ne sitede iptal seçeneğinin olmaması sebebiyle müşteri hizmetleri tarafından talebimi ilettim en yakin zamanda dönüş yapılacağını söylediler 3 gün içinde iptali olamaması halinde yasal hakkımı kullanacağım

20 Temmuz 2024 13:29 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

20 Temmuz 2024 13:52

Merhaba, İlettiğiniz bilgilerle detaylı incelememizi gerçekleştiriyoruz. Size en kısa sürede yeniden ulaşarak güncel bilgilendirmeyi ileteceğiz. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

İrem
22 Temmuz 2024 11:21

20.07.2024Cumartesi günü geri dönüşte siparişin gideceği yerden iptalimin olduğunu söylediniz siparişlerim yerinde ürünün iptal olduğu gibi bir şey yazmıyor pazartesi günü bizzat ilgileneceğini söylemişlerdi saat kaç oldu iptali yapılmadı paramın hesabıma 1 hafta içinde geçmemesi durumunda şikayet vardaki aynı sorunları belgeleyerek ilk önce Tüketici Hakları'na sonra gidilmesi gereken yerlere başvurumu yapacağım

22 Temmuz 2024 17:57

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

İrem
23 Temmuz 2024 16:50

Bugün aradığım müşteri hizmetleri telefonun kargoya verildiğini söyledi sipariş iptali nasıl bu kadar zaman alır nasıl birbirlerinden haberleri olmaz inanılır şey değil hemen sorunumu çözün hemen!

26 Temmuz 2024 18:57

Merhaba, İlettiğiniz bilgilerle detaylı incelememizi gerçekleştiriyoruz. Size en kısa sürede yeniden ulaşarak güncel bilgilendirmeyi ileteceğiz. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Pelin

3 Ağustos 2024 13:56

Merhaba, Çözüm süreci esnasında verdiğiniz destek ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Geri bildirimlerinizi hassasiyetle inceledik ve değer vererek ihtiyaç olduğunda faydalanmak için not aldık. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

17 Ağustos 2024 14:521.592

Merhaba Sayın Yetkili. 28 Haziran 2024 tarihinde EasyCep web sitesinden siparişini verdiğim telefonu ertesi gün, 29 Hazi...

1 Yorum

22 Temmuz 2024 00:53809

"Siparişi iptal ettirmek istiyordum fakat ürün elime hızlı bir şekilde ulaştığından ve iyi durumda olduğundan dolayı ürünü teslim aldım ve kullanıyorum. Teşekkürler"

1 Yorum

23 Eylül 2024 20:343.064

18/08/2024 tarihinde EasyCep internet sitesinden satın aldığım iPhone XS max 64 GB marka cihazın daha önceden ekranı değ...

EasyCep Yalan Söyleyen Bir Firma

22 Eylül 2024 20:40674

Merhabalar, EasyCep firmasından satın almış olduğum sipariş numarası 447593 olan iPhone XS Max ürünümü 10.09.2024 tarihi...

EasyCep Yalan Söyleyen Bir Firma

EasyCep Satılan Ürünümün Parasını Göndermiyor

5 Ocak 2024 17:37670

23.12.2023 tarihinde EasyCep e satmış olduğum iPhone 13 Pro Max 128 GB ürünün ödemesi 10 iş günü ( sitede max 3 iş günü)...

Tümünü Gör
EasyCep Ayıplı Mal Ve Yetersiz Destek