Semih sonuçtan çok memnun

EasyCep Gelen Cihazın Bir Sürü Arızası Olması

Semih
17 Mayıs 2024 01:47
Semih'in Teşekkür Mesajı
“Cihazımı 13 olarak değiştirdim firma ilgili davrandı teşekkür ederim şükran hanıma”

Bugün satın aldığım iPhone 11 markalı telefonun mükemmel olduğunu düşünmüştüm. Cihaz elime ulaştığında, kutudan çıkan kablo ile şarja taktım ve karşılaştığım sorunları sıralamak istiyorum. Henüz telefonu alalı iki saat olmasına rağmen; 1) Cihaz kendi kendine kapanıp açılıyor. 2) Şarjı bazen alıyor, bazen almıyor. 3) Ekranın sol alt kısmında kararma mevcut. 4) Ekran daha önce işlem görmüş gibi ve tam oturtulmamış; kenarlarından ışık sızıyor ve toz alabilir. 5) Klavyede bir şey yazarken klavye kendi kendine titriyor. Sürekli kapandığı için fark edemediğim diğer arızalar da olabilir. Satın aldığım bu cihazın kalitesiz bir şekilde toplandığı açıkça görülüyor. Yarın avukat olan abimle birlikte satın aldığım şubeye giderek durumu izah edeceğim. Yorumlardan anladığım kadarıyla benim gibi birçok kişi mağdur olmuş ve mağduriyetimin giderilip giderilmeyeceğinden emin değilim.

17 Mayıs 2024 08:58 (Şikayetten 7 saat sonra)
17 Mayıs 2024 18:30

Merhaba, Çözüm süreci esnasında verdiğiniz destek ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Geri bildirimlerinizi hassasiyetle inceledik ve değer vererek ihtiyaç olduğunda faydalanmak için not aldık. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Özge

Semih
17 Mayıs 2024 18:35