E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Asker Sevk Belgesi

18 Haziran 2024 11:20

27 Haziran askerliğim günü son tarihi ama henüz sevk yapamıyorum.
Anlamıyorum ben ne kadar saçma sapan şeyler ile uğraşıyoruz.

E devlet sürekli hata veriyor, sevk bilginiz bulunmamaktadır diyor.

Yorumlar (17)

Samethan

E-Devlet'ten sevk başvurusu yapabildiniz mi nedir son durum

Askerlik şubesinden çıkardım ben sende git şubeye e-devlet hâlâ hata veriyor

Ömer
Ömer

Aynı durumu bende yaşadım 1 ay önce askerlik şubesine gidip sevk başvurunu yapabilirsin herhangi bir sorun yok

Sercan
Sercan

Kral benim de İskenderun Hatay ama askerlik şubeye gidecek zaman yok yarin e devletten olur mu qcaba

Beytullah

Yok knka ya olmuyor öyle. Denedim. 10 kala sevk belgesini çıkartıyorlarmış. İnşallah pazartesi çıkar da daha beklemeyiz. Özel sektör üzerimize baskı yapıp duruyor. İşten çıkışımı yapamıyorum. Ne zaman Hataya geçeceğim daha.

Muhammed
Muhammed

Aynı sorun bende de var Bayram'dan önce aradım 20'si için e-devlet üzerinden alabilirsiniz dediler yok şu an idari tatil pazartesiyi bekliyoruz işte çalışan olarak mağdur oluyoruz özel sektör evrak gelene kadar çalıştırıyor. Hatay/İskenderun benimde 27 Haziran.

Knka ben de Hatay İskenderun. Eklesene beni _7mesutdemir

Miraç

Normalde okul okuyorum ilk başta olan otomatik tecili bozdum 3.02.2024'te askerlik yerimi açıklandı tekrar tecil ettirdim bayramdan önce tecili bozdum askerlik durum belgesinde 27.06.2024'e kadar askerlik ile ilişiği yoktur yazıyor askerlik şubesine sorduğum zaman 27'sine gönderirler dediler çünkü yerin açıklanmış dediler e-Devlette sevk başvurusuna kalan süre gibi bir süre yazısı bile yazmıyor sevk başvurusu yapmaya çalışıyorum ama sistem hata veriyor

Miraç

Ben zaten tüm işlemleri yaptım ondan sonra yerim açıklandı zaten

Tecilin bitmesi ile hemen askere gidilmiyor. Askerlik muayenesi olup e-devletten askerlik başvurusunda bulunman gerekiyor

Murat
Murat

İzmir neresine çıktı

Samethan

Merhaba, çıktı mı sevk belgeniz? Benim hala daha çıkmadı

Mücahit

Evet, aynı şekilde e devlet üzerinde sevk olmuyor mecburen pazartesi günü askerlik şubesine gidip yapacağız bende İzmir'e gideceğim...

Bende 27 Haziran'da Burdur'a gideceğim sevk başvurusu yapamıyorum. Bayram sebebiyle şubelerde kapalı pazartesiyi bekleyeceğiz artık

Samethan

Evet Burdur'a gideceğim sen? Askerlik şubesinden alacağım o zaman değil mi?

Sende mi 27 Haziran celp' indesin

Mücahit

Benim de sevk başvurusu hala gözükmüyor sanırım ileri tarihe attığı için celp e devlet vermiyor. Bu yüzden askeri şubeye gidip sevk başvurusunu onların yapması lazım oradan da silüsuu verirlerr

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

04 Ocak 2024 12:47

09 Ağustos 2023 16:08