Dyson V15 Süpürge Başlık Sorunu Ve Yetersiz Destek

09 Ekim 2024 15:08

Dyson V15 halı süpürme başlığı durma sorunu yaşıyorum. Müşteri hizmetleri, görüşmede başlığı değiştireceğiz dediler, değişti ancak sorunum geçmedi. Şimdi tekrar arıyorum, sorun geçmedi diyorum. Tamam, o zaman başlığı iade alacağız diyorlar. Sanki ben başlık derdindeyim. Başlığı alın ama sorunumu çözün diyorum. Yok, yaşadığınız çok normal diyorlar. Siz başlığı gönderin diyorlar. Makineyi yeni kullanmıyorum, normal olsa her zaman olurdu, bu sorun birkaç aydır var diyorum ancak asla çözüm odaklı çalışmıyorlar. Motor ısınınca zaten başlık durma sorunu azalıyor ama ilk etapta yarım saat sürekli süpürge duruyor. Artık bu sorundan çok sıkıldım, değişim istiyorum. Dyson müşteri hizmetleri pişmanlıktır.

11 Ekim 2024 16:05 (Şikayetten 2 gün sonra)

18 Ekim 2024 22:59

Geri dönüş yapıldı, süpürgem servise gönderildi. Süreç hakkında geri bildirim yapacağım, teşekkürler.

Canan
Canan

Merhaba aynı sorun bende var lütfen gelişme olunca yazar mısınız

Metin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Süpürge Başlığı Durma Sorunu ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Metin
03 Ekim 2024 11:21

Melike
25 Ekim 2024 14:28
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Zeliha
25 Mart 2024 11:00