Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı

12 Aralık 2024 18:16

2 Mayıs 2024 tarihinde 2702415252 sipariş numarasıyla çeyizim için Cinetic Big Ball Absolute 2 kablolu süpürgeyi aldım. Ağustos'ta kullanmaya başladım. Kullanmaya başladıktan kısa süre sonra pnömatik başlıktan ses gelmeye başladı. Telefonda görüştüğüm müşteri hizmetleri yetkilisi, üç parça hakkım olduğunu, bunun için başlık değiştirirsem ilerde sorun olursa sıkıntı yaşayacağımı söyledi. Böylece iptal ettim. Ardından süpürgem Ekim ayında ciddi bir çekim düşüşü yaşadı. Tekrar servise gitti, bu sefer de süpürgenin contası değişti. Geldi. Kasım ayında yine çekim gücü düştü ve bundan öte süpürülen sürekli minik tozları, kedi kumlarını süpürge hareket ettikçe dökmeye başladı. Görüntülü görüşme yaptık ve görüştüğüm kişi de gördü. Doğal olarak değişim istedim. Tekrar servise gitti. Şimdi servisten filtre temizliği yapılıp gönderileceğine dair mesaj aldım. Düşünebiliyor musunuz? Eylül ayında kullandığım süpürge her ay arıza çıkardı. Parça değişti ve şimdi de bu kusurlu ürünü yalandan bir filtre temizliği ile kabul etmemi istiyorlar. Gerçekten Dyson bana çok büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Durumu anlatmak için görüştüğüm temsilci de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun, biz bir şey yapamayız dedi. Annemde kullandığım için herkese önerdiğim için çok pişmanım. Umarım buradan alacak olanların bir kez daha düşünmesine sebep olurum.

18 Aralık 2024 12:00 (Şikayetten 5 gün sonra)

18 Aralık 2024 19:47

Genel geçer çözüm üretmeyen cevaplarınızla Türkiye piyasasında gücünüzü kaybedeceksiniz yazık. Yurt dışındaki merkezlerinize de durumu bildireceğim beş on senede bu hale gelmesi bir markanın içler acısı.

Alper
Alper

Var mı gelişme

Maalesef yok

Tugay
03 Haziran 2024 19:10
Dyson Kablolu Süpürge Garantisi
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Burçin
01 Haziran 2024 02:25