Sevilay
11 Temmuz 2024 13:08

Dyson süpürgemin içindeki metal filtre zamanla yamuldu. Bir AVM'de Dyson standında görmüş olduğum teşhir ürünlerinde böyle bir durumun olmadığını görünce çalışanlarına sordum. Onlar da bu durumun normal olmadığını söylediler. İki kere Dyson müşteri hizmetleri ile görüşmemde, kullanıma engel durum olmadığı için herhangi bir şey yapılamayacağı tarafıma iletildi. Ancak bizler biliyoruz ki yılda üç kere parça değişim garantisi var. Kullanıma engel olmayan başka bir parçam kırıldığı için değiştirildi, bu neden değiştirilmiyor? O neye istinaden değişim yapıldı? Şu ana kadar değişim yapılanlar da varmış, bunları neye istinaden yaptınız? Biz bu parayı sadece süpürgeye verecek olsak, eminim daha uygun fiyatlı aynı performans ürününü seçerek yapardık. Dyson memnuniyetine ne oldu? Politika mı değiştirdiniz? Bu Dyson'a hiç yakışmadı. Tüketici hakem heyetiyle mi alalım hakkımız olanı illa ki?

16 Temmuz 2024 12:43 (Şikayetten 4 gün sonra)

Semiha
13 Mayıs 2025 22:17
Dyson V15 Süpürge Metal Filtre Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Selin
15 Şubat 2025 11:08

Gülay
22 Nisan 2024 02:01
Oya sonuçtan çok memnun

01 Nisan 2025 17:01
"Arayan müşteri temsilcisi sorunuma çözümcül bir şekilde yaklaştı Dyson’a teşekkür ederim sorunumun çözülmesine çok sevindim çünkü Dyson sevdiğim bir marka"
Dyson Müşteri Hizmetlerinden Yetersiz Destek
Dyson Müşteri Hizmetlerinden Yetersiz Destek