Ajda sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Kablosuz Süpürge Yedek Parça Temin Sorunu

29 Ağustos 2024 09:41

Dyson V11 süpürgemin bataryası çalışmıyor ve bir süredir bekliyor olmama rağmen Dyson Türkiye stokta bulunmadığı için batarya temin edemiyor. Bu kadar yüksek fiyatla satılan bir ürünün yedek parçasının temin edilememesi Dyson marka değerine hiç yakışmayan büyük bir eksiklik, satış sonrası hizmetten şikayetçiyim.

01 Ekim 2024 09:01

Dyson v11 süpürgemin bataryası 2 aya yakın süredir temin edilemiyor, hiçbir çözüm telafi yönünde bir girişimde bulunmayan Dyson markasından şikayetçiyim, halen satışta olan bir süpürgeye bu kadar uzun süre batarya nasıl temin edilemez hayretler içerisinde bekliyorum

29 Ağustos 2024 13:11 (Şikayetten 3 saat sonra)

08 Eylül 2024 14:23

Sadece telefonla arayıp batarya stokta yok, ne zaman temin edileceği belli değil demek sorunu çözmüyor, haftalardır batarya bekliyorum, bundan sonra Dyson dan herhangi bir ürün almamak ve aldırmamak için bu vahim durumu tüm haberleşme platformlarında paylaşacağım, çok yazık Dyson müşterilerine

Ajda sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 09:36

15 Haziran 2024 14:09
Bejna sonuçtan hiç memnun değil

Bejna
05 Mart 2025 12:09
Seçkin sonuçtan hiç memnun değil

Seçkin
07 Mart 2025 15:05