Seda sonuçtan çok memnun

Dyson Kablosuz Süpürge Silikon Hatası

14 Eylül 2024 14:08
Seda'nın Teşekkür Mesajı
“Ürün için geri dönüş yapılıp kısa sürede sorun giderildi, teşekkürler”
14 Eylül 2024 13:46

Dyson submarine kablosuz süpürgenin toz haznesinin silikonu çıktı, bu makineyi çok dikkatli kullanmama rağmen 5 aylık süpürgede bu contanın çıkması üzdü beni. Süpürme performansı da düşük. Servis hakkında çok şikayetler var. Merdiven temizliğinde kullanmak için almıştım. Düşüp kırılsa anlarımda bu kadar özenli kullanımda bu sorunun olmaması gerekiyor. Ayrıca halılarda ( tüylü ya da shaggy değil) makine başlıkları zorlanıyor. Ürünü servise götürmeye zamanım yok. Dyson'un iletişimi arıyorum WhatsApp hattına, WhatsApp hattı telefon numarasına yönlendiriyor, hiçbir şekilde muhatap bulamıyorsunuz, bugün bana dönüş yapılmaz ise Tüketici Hakları'na garanti kapsamındaki ürünümü götüreceğim

16 Eylül 2024 15:46 (Şikayetten 2 gün sonra)

18 Eylül 2024 01:20

Ertesi gün Dyson müşteri hizmetleri aradı, görüntülü konuşma gerçekleşti, ürün kapımdan teslim alınıp tamir sürecine gidecek. Gelişmeleri aktaracağım

20 Eylül 2024 13:30

Ürün kargo şirketi ile evimden teslim alındı. Tamir için servise gönderim yapıldı. 20 gün içinde bana teslim edeceklerini söylediler. Mesaj yoluyla ürün takip bilgilendirilmesi yapıldı. Şu an süreç ilgi ve alaka müşteri memnuniyeti odaklı gidiyor teşekkür ederim

26 Eylül 2024 00:19

Dyson Firması, şikayetimi ivedilikle değerlendirip, sorunumu çözdü. Tamir süreci azami 20 gündü ve 1 haftada ürünü sağlam bir şekilde teslim aldım, teşekkür ediyorum

04 Şubat 2025 17:45

Ürün için geri dönüş yapılıp kısa sürede sorun giderildi, teşekkürler

Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
13 Kasım 2025 11:36
dyson-supurgem-yanlis-adrese-teslim-edildi-sorumluluk-alinmiyor-4.jpg
dyson-supurgem-yanlis-adrese-teslim-edildi-sorumluluk-alinmiyor-3.jpg
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Boru Sıkışması Ve Kullanıcı Sağlığına Olan Tehlike

Buse
19 Ocak 15:04
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
14 Temmuz 2025 23:36