Yasemin sonuçtan memnun

24 Aralık 2023 19:13

Dyo Boya duvarda tutmuyor. 23/12/2023 tarihinde Dyo 9064 Demirdağı 2,5 litrelik boya aldık. Altı kat boya uygulamamıza rağmen boya duvarda batik şekli alıyor. Verdiğimiz paraya mı yanmalıyız, yoksa günlerdir verdiğimiz emeğe mi? Bunu nasıl telafi edeceksiniz? Yedinci katı uyguladık ancak hâlâ aynı sorun devam ediyor.

24 Aralık 2023 19:06

Dyo Boya duvarda tutmuyor

23/12/2023 tarihinden Dyo 9064 demirdağı 2.5 luk boya aldık 6. Kat boyayı vurmamıza rağmen boya duvarda Batik şekli alıyor Verdiğimiz paraya mı yanalım günlerdir verdiğimiz emeğe mi Bunu nasıl telafi edeceksiniz Yedinci katı vurduk hala aynı 😔😡

24 Aralık 2023 19:37
Dyo Boya Duvarda Batık Şekli Alıyor

Kutunun resmi fe fatura ektedir

24 Aralık 2023 19:54 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Sn. Tüketicimiz, Şikayetiniz tarafımızca ele alınmıştır. En kısa sürede sizinle iletişime geçip, sorununuzun çözümü konusunda destek sağlayacağız. Daha detaylı bilgi için iletişim hattımızı arayabilirsiniz. Saygılarımızla, DYO BOYA FAB. SAN. VE TİC. A.Ş.

26 Aralık 2023 11:57

Sn. Yetkili, Tüketicimiz ile yapılan görüşmede, yaşanan sorunun nedenleri hakkında bilgi verilerek, gerekli çözüm sağlanmıştır. Bilgilerine sunarız. Saygılarımızla, DYO BOYA FAB. SAN. VE TİC. A.Ş.

Emre sonuçtan memnun

12 Eylül 2023 21:28
"Sorun çözüldü"
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 13:14
Ümit sonucu yetersiz buldu