Ekspertiz Yanıltması Ve Kötü Müşteri Deneyimi

12 Aralık 2024 15:33

9 Aralık 2024 Salı günü satmak için müşteri ile gittiğim aracıma yapılan ekspertiz sonucu, bildiğimin dışında firma tarafından aracımın kaputunda boya olduğu söylendi. Aracımı daha yeni satın almıştım ve elimde olan Exper raporu boyasız olarak mevcuttu. Bu boyanın bilgim dışında olduğunu söyledim. 4400₺ Exper ücretini kendi cebimden ödeyerek müşteri ile helalleştim ancak aklıma takıldığı için Dynomoss servisinde boya olduğu söylenen yeri aynı gün içerisinde farklı 2 tane daha kurumsal ekspertiz firmasına giderek teyit etmek istedim. Ancak firmalar burada kesinlikle boya olmadığını söyledi. Sonrasında aracı kendi kaporta boya ustama gösterdiğimde o da aynı şekilde boya olmadığını söyledi. Firmaya geri dönüş sağladığımda hukuki yollardan dava açabilirsiniz diyerek kötü söylemlerle geri dönüldü tarafıma. Sonuç olarak hem aracımı satamadım hem 2 günüm bu boş işlerle uğraşmakla geçti. Aynı zamanda cebimden 5.000₺ para çıktı. Kesinlikle gidilmemesi gereken bir firma, hiç kimsenin gitmemesi gerektiğini düşünüyorum. Kendiniz gözünüzle baksanız firmadan daha iyi analiz edebilirsiniz. İnşallah yolunuz düşmez.

13 Şubat 2025 10:08
Araç Alımında Exper Raporu Şoku
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2024 21:49
Fatih sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2025 16:22
"İlgileri için çok teşekkür ederim"
Ekspertiz Hatası Yüzünden Maddi Kayıp Ve Mahcubiyet
Ekspertiz Hatası Yüzünden Maddi Kayıp Ve Mahcubiyet
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 10:28