Korhan sonuçtan hiç memnun değil

Durunet İnternet Bağlantı Sorunu

Korhan
27 Aralık 2023 06:36

1 yıldan uzun süredir Durunet kullanıcısıyım. Kullandığım internet artık o kadar yavaşladı ki neredeyse hiçbir şey yapamıyorum. Asla ödediğim paranın hizmetini alamıyorum. Bir sorun yaşadığım zaman akşam 8-9dan sonra iletişime geçebileceğim hiç kimse yok müşteri hizmetleri çalışmıyor. Gece internet ara ara kesintiye uğruyor ve gidiyor. Şu anda mesela internet bağlantısı yok. Ödemeye gelince parayı almasını biliyorlar ancak gerçek anlamda bir hizmet alamıyorsunuz. Şu anda mesela neden internetim yok? Modemi defalarca kez açıp kapatmama rağmen internet bağlantısına erişim sağlayamıyorum. İlk başta kullanmaya başladığımda yani fiyat ve taahhütname olmamasından kaynaklı cazip gelmişti ve hatırı sayılır performansı almıştım. Ancak son üç beş aydır sürekli böyle problem yaşıyorum. Hayatımda asla hiçbir kurumu ya da kuruluşu şikayet etmedim ve kötü de olsa hiçbir zaman yorum yazmadım. Ama şu anda gerçek anlamda internete ihtiyacım var yetiştirmem gereken işlerim var ama internetim yok! O yüzden umarım bu şikayetim dikkate alınır. Gerçi artık çok da bir önemi yok en kısa sürede aboneliğimi iptal edip farklı bir internet aboneliğimi başlatacağım.

27 Aralık 2023 10:14 (Şikayetten 3 saat sonra)

M***** m., konuyla ilgili gerekli kontrollerin hızlı bir şekilde yapılabilmesi amacıyla abone numaranızı paylaşır mısınız?

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

TurkNet'te Sürekli Bağlantı Ve Müşteri Hizmeti Sorunu Yaşıyorum

Cansu
30 Temmuz 2025 13:00
TurkNet'te Sürekli Bağlantı Ve Müşteri Hizmeti Sorunu Yaşıyorum

Durunet İnternet Çekmiyor. Bağlantı Sürekli Kesiliyor

Hanife
18 Haziran 2023 00:30
Haluk sonuçtan hiç memnun değil

Haluk
17 Ocak 2024 12:43
Durunet 9 Gündür DSL Bağlantısı Yok
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
13 Eylül 2023 14:36
Önder sonuçtan hiç memnun değil

TurkNet Bağlantı Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Desteği Nedeniyle Mağduriyet

Önder