Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Durunet Geçersiz Kampanya Mağduriyeti

Durunet Geçersiz Kampanya Mağduriyeti
Yılmaz
06 Eylül 2024 23:17

İyi çalışmalar
Durunet isimli firmanın ön ödemeli internet hizmetini kullanıyorum.
Firmanın kendi web sitesinde yayınladığı
"Hediye Kampanyası 2
Sadece Durunet'e özel olan bu kampanyada Online İşlem Merkezinden yapacağınız 12 Aylık ödemede 2 ay ücretsiz internet otomatik tanımlanmaktadır."
Diye ilan ettiği kampanya geçerlilik bilgilerini firmanın müşteri 08508401728 hizmetlerini 26 Ağustos 2024 tarihinde arayarak teyit ettikten sonra aynı gün belirtildiği gibi 12 aylık ön ödeme yaptım. Ancak iki (2) aylık hediye internet tanımlanmadı.
O tarihten bugüne kadar Durunet isimli şirketi arayarak ve yazarak şikayet oluşturdum. Ancak "Kampanyanın bulunduğum bölgeyi kapsamadığı bu nedenle kampanya dışında kaldığımı müşteri hizmetleri çalışanının beyanından öğrendim.
Şirkete bunu kabul etmemin mümkün olmadığını ve firmanın yetkili birimine itirazımı iletmek istediğimi söylememe rağmen maalesef telefon ile görüştüğüm kişi yetkilinin kendisi olduğunu beyan edip itirazım hiçbir şekilde dikkate alınıp dönüş yapılmadı.
Şikayetvar aracılığıyla talebimin ilgili firmaya iletilerek kampanya kapsamında hak ettiğim iki (2) aylık hediye internetin hesabıma tanımlanması hususunda yardımınızı rica ederim.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 13:02

05 Şubat 2024 15:27
TurkNet Mağdur Etti. (12 Ay Sabit Fiyat Kampanyası Hakkında)
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

TurkNet Arkadaşını Getir Kampanyasındaki Ücretsiz Aylar Aboneliğime Eklenmedi

Yusuf