Saliha sonuçtan hiç memnun değil

Duru Duş Jeli Alerji ve Kaşıntıya Sebep Oldu

Duru Duş Jeli Alerji ve Kaşıntıya Sebep Oldu
08 Ekim 2024 03:13

Duru body scrub duş jeli ilk önce vücudumu kabarttı sonrasında inanılmaz kaşındırmaya başladı. Yaklaşık 1 haftadır 2 farklı doktora gittim. İçinde her ne varsa 28 yaşıma kadar hiçbir şeye alerjim olmamışken doktor vücudun kimyasal reaksiyon gösteriyor dedi. Vücut için kullanılan bir ürünün içinde ne olabilir de insanları bu hale getiriyor. olabilir. Allah aşkına? Ben durudan herhangi bir çözüm istemiyorum yaşanan durumun bir geri dönüşü yok asla aramanızı da istemiyorum şikayet edenlere çözüm olarak istediği ürünleri göndermişsiniz gerçekten şaka gibi bir çözüm yöntemi... Ve bunu kabul edenler zaten ayrı bir dünya... Kullanmadan önce lütfen araştırın

profile profile profile
08 Ekim 2024 07:50 (Şikayetten 4 saat sonra)
08 Ekim 2024 14:07

Değerli Tüketicimiz, Şikayetiniz ile ilgili kayıtlı iletişim numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. Evyap ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi arayarak iletebilirsiniz. Gösterdiğiniz ilgiden dolayı tekrar teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Cansel
Cansel

Bende aynı durumdayım. Gecen haftalarda aldım her yerim de kabarcıklar oluştu kaşındıkça daha beter oldu.

Alerjik Reaksiyon: Duru Duş Jeli Tehlikesi

Gökçe
01 Aralık 2024 23:05
Onur sonuçtan çok memnun

Duru Duş Jeli Alerji Yaptı

28 Şubat 2025 09:01
"Yeni çıkan bir ürün. Hatalarını kabul ediyorlar. İncele için ürünü istediler. Yardımcı olmak açısından ve başka insanların aynı sorunu yaşamaması için gönderdim. Markanın farklı ürünlerinde sorun yaşamadım. Teşekkürler..."
Duru Duş Jeli Alerji Yaptı