Emre sonuçtan hiç memnun değil

Durupetmarket.com Ne Param Ne Ürünler Var Ortada!

01 Mart 2024 08:48

2023 yılında Durupet firmasının yetkililerine bir ürün bedeli olarak 11 bin tl ödedim. O günden bugüne ne ürünler temin edildi ne de 11 bin tl. Arıyorum telefonlar açılmıyor mesajlarıma dönülmüyor hepsi kanıtlıdır. Paramın iadesini talep ediyorum. Avukatlarla da görüşmeler sürüyor. Ama bilgilerine ulaşamadığımız için bekliyoruz. 1yıldır mağdurum hakkımı istiyorum.

31 Mart 2024 12:10

Durupet ailesinden bir arkadaşa ürün tedariği için 11.000 TL para yolladım ve kendisi 1 senedir iletişime dahi geçmiyor. Geçen buraya yazdığım bir şikayet üstüne bir arkadaş benim ile iletişime geçip Sorunu en kısa sürede çözeceğini iddia edip benden internet sitesinden istediği ürünü seçebileceğimi söyledi ben kabul etmeyince bir daha ne maillerime dönüş yaptı ne de bir cevap veriyorlar böyle bir firmadır hepsinin tek tek belgeleri mevcuttur. Hakkımı her yerde sonuna kadar arayacağım.

01 Mart 2024 11:14 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba. Dekontunuzu İ[email protected] adresi ya da 05059531568 no lu telefona iletebilirseniz size yardımcı olmaya çalışacağız.

13 Mart 2024 15:30

İletişime geçildikten sonra arkadaşlarına ulaşamadıklarını ve cumartesi günü Ofise eski ekip arkadaşlarının geleceğini ve bana dönüş yapılacağının mailini attılar ama hala bir sonuç yok.

20 Mart 2024 17:24

Buraya yazmadan cevap alamıyorum maalesef yine geçen hafta mail attım gene dönüş olmadı paramı istiyorum ilgilenen kişi bunu buradan görürse sevinirim siteden ürün almak istemiyorum teşekkürler

23 Mart 2024 11:26

Günlerdir Mail atmama rağmen hala bir dönüş sağlanmıyor. Ödememi talep ediyorum zaten 1 senedir alamıyorum hala ne bir dönüş ne bir çözüm.

29 Mart 2024 15:10

Hala ne bir ses var ne de bir cevap 1 ay oldu geçen 1 senede cabası

Songül sonuçtan hiç memnun değil

UZ-ER Tekstil Gölcük Şikayeti

08 Kasım 2024 01:36

Ödeme Yapılan Ürün Teslim Edilmedi, İade De Yok

Melik
12 Mart 2025 03:36

12 Şubat 2024 22:13
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 16:13