Murat sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 23:33

Koçtaş üzerinden Dünyamarketim Sanal Pazarlama'dan Germany Style çift akülü şarjlı 80000 testere motoru aldım. Ürünün zincir yağlama ayar anahtarı arızalı çıktı ve aşırı yağ atıyor. Ürünü hiç kullanmadan iade işlemi başlattım ve ayıplı mal olduğunu bildirdim. Maalesef Koçtaş firması ve alt yüklenici Dünyamarketim Sanal Pazarlama iade işlemini başlatmadı. Koçtaş gibi tanınmış bir firma, halkı neden alt satıcılarına mağdur ettiriyor? Yakışmadı. Koçtaş müşteri hizmetleri beni 10 günde bir arayıp oyalıyor. 1,5 aydır ilerleme yok. Germany Style ürünleri toplama ürünlerdir. Sıfır ürün nasıl yağ kaçırır? Kalite kontrol neden yapılmaz?

Kullanılmış Ve Arızalı Ürün Gönderimi İle İlgili İade Sorunu

21 Temmuz 10:12
Kullanılmış Ve Arızalı Ürün Gönderimi İle İlgili İade Sorunu

Dunyamarketim.com Koçtaş Reklamı İle Satın Aldığım Ürün Farklı Firmadan Geldi  İade Sorunu Yaşıyorum

18 Temmuz 18:24

12 Aralık 2024 20:08
E-ticaret Sitesinden Aldığım Odun Motoru Hayal Kırıklığı
E-ticaret Sitesinden Aldığım Odun Motoru Hayal Kırıklığı
Mazlum sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş Üzerinden Alınan Benzinli Tırpanın Arızalanması Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

08 Mayıs 02:34
Nevzat sonuçtan hiç memnun değil

Dunyamarketim.com Koçtaş Ve Dünyamarketim 10 Gündür Ürün Göndermedi Ve Cevap Vermiyor.

10 Mart 2024 00:16