Nevzat sonuçtan hiç memnun değil

Dunyamarketim.com Koçtaş Ve Dünyamarketim 10 Gündür Ürün Göndermedi Ve Cevap Vermiyor.

10 Mart 2024 00:16

Koçtaş online satış platformu üzerinden DünyaMarketim satıcısından 28.02.2024 tarihinde 1045100840 sipariş numarası ile tezgah matkabı satın aldım. Sistemde 01.03.2024 tarihinde kargoya verileceği yazıyor. Ancak bugün itibarıyla (09.02.2024) hala kargoya verilmedi. Satıcıya iki defa ne zaman kargoya vereceklerini sistem üzerinden sordum. Ancak cevap alamadım. Bugün Koçtaş'a siparişin iptali için online olarak yazıştım. İlgili birime bildireceklerini belirttiler. Koçtaş'ta da müşteri temsilcisiyle görüşemiyorsunuz. Akıllı sistemleri sadece bilinen bilgileri okuyor veya cevaplıyor, ama bir sonuç alamıyorsunuz. Koçtaş gibi bir işletmeden böyle bir durumla karşılaşmak beni üzdü. Siparişin hemen iptal edilmesini ve para iadesinin yapılmasını talep ediyorum.

30 Aralık 2024 10:54

Siparişim Zamanında Kargolanmadı Ve Satıcıdan Yanıt Alamadım

09 Ekim 2025 12:05
siparisim-zamaninda-kargolanmadi-ve-saticidan-yanit-alamadim-2.jpg
siparisim-zamaninda-kargolanmadi-ve-saticidan-yanit-alamadim-1.jpg

Dunyamarketim.com Koçtaş Reklamı İle Satın Aldığım Ürün Farklı Firmadan Geldi  İade Sorunu Yaşıyorum

18 Temmuz 2025 18:24
dunyamarketimcom-koctas-reklami-ile-satin-aldigim-urun-farkli-firmadan-geldi-iade-sorunu-yasiyorum-4.jpg
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
18 Aralık 2024 13:24
Yanlış Ürün Ve Artan Fiyat: Daflong Mağduriyeti
Şafii sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 11:01