Dünya Göz Hastanesi Kurum Anlaşması Konusunda Verilen Yanıltıcı Bilgi Hk.

13 Ekim 2023 14:24

Merhaba, 12.10.2023 tarihinde gerçekleşen randevum ile ilgili olarak; 10.10.2023 tarihinde çağrı merkezi ile yaptığım telefon görüşmesinde kurumum (VakıfBank) ile anlaşmanın olduğu bilgisi verilmiş ve bunun üzerine Beylikdüzü Dünya Göz Hastanesi'nden randevu oluşturmuştum. Randevu günü ise kayıt alan personellerden; önce şubeler arası farklılık olduğu ve Beylikdüzü Şubesinin kurumum ile anlaşması bulunmadığı söylenmiş, sonrasında Y**** Bey tarafından bütün şubeler için kurumum ile provizyon sisteminin olmadığı ancak hasta ödemeli anlaşmanızın bulunduğu, yapılan bütün ödemelerin faturalarının verileceği, kurumdan ödemeyi alabileceğim bilgisi verilmiştir. Bütün bu çelişkili bilgiler üzerine en son verilen hasta ödemeli anlaşması olduğu bilgisine istinaden muayene olmayı kabul ettim ve toplamda muayene ve bir tetkik için 3.250 TL ödeme yaptım. Ancak sonrasında ödemeyi almak üzere Kurumumun Sağlık İşlerine belgeleri ibraz ettiğimde; 2018 de Dünya Göz Hastanesi Grubunda yer alan tüm hastanelerle protokolün iptal edilmiş olduğu, muayene ve tetkik fatura bedellerinin ödenmediği bilgisini edindim. Bunun üzerine Beylikdüzü Şubesinden Y**** Bey ile yaptığım telefon görüşmesinde; kendisi 'ödemeyi aldıktan sonra kurumunuzun geri ödemesine karışamam' şeklinde savunmada bulunmuş ve hiçbir şekilde mağduriyetim konusunda yardımcı olmamıştır. Randevu esnasında çağrı merkezinden veya muayene günü hastane kayıt personelinden hiçbir koşulda anlaşmamızın olmadı bilgisi doğru ve açık bir şekilde verilmiş olsaydı kesinlikle muayeneyi kabul etmeyecektim.

dunya-goz-hastanesi-kurum-anlasmasi-konusunda-verilen-yaniltici-bilgi-hk-1.pdf
18 Ekim 2023 12:38 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Burcu S. ile iletişime geçilmiştir. Saygılarımızla

Dünya Göz Hastanesi Etiler Şubesi Yapılan Haksızlık.

04 Mayıs 2024 08:06
Erdoğan sonucu yetersiz buldu