Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Duha Assos 'da Çok Kötü Hizmet

06 Temmuz 2023 20:59

Google eşimin yaptığa yoruma çok çirkin bir üslup ile karşılık verdiler. Benim çocuğuma bedava yemek vermediniz, benim çocuğum akşam 8 e kadar bekleyemediği için mecbur, ısıtıp dahi vermediğiniz buz gibi pilavları yemek zorunda kaldı. Benim çocuğum hiçbir akşam yemeğine katılmadı.

Sadece balık olduğu gün katıldı, ona bile ayrı servis getirmediniz ben kendi balığımı çocuğumla paylaştım. Yalan konuşuyorsunuz. Biz burada bir tane bile yaşamadığımız olayı yazmadık. Yemekleriniz çok kötüydü. Bir dönüp insanca özür dileyeceğinize bir de bize laf sokma yarışına girmişsiniz.

Asıl siz kendinizi geliştirin. Tabii ki gördüğümüz yaşadığımız olumsuzlukları paylaşacağız. Bu bizim en doğal hakkımızdır. Gece diğer konukları rahatsız ettik ise keşke gelip söyleseydiniz. Biz sessizce kendi içimizde kimseye rahatsızlık vermeden tatilimizi güzel geçirmeye çalıştık.

Gelip söyleseydiniz fark etmediğimiz bir durum yarattıysak dikkat ederdik. Umarım diğer müşterilerinize bu durumu yaşatmazsınız, biz orada bedava tatil yapmadık her şeyin bedelini fazlasıyla ödedik. Siz bu yazdıklarımızı kabul etmeyip yalan cevaplarınıza devam edin. :)

Katık Restaurant Çayeli Kuru Fasulyesi!

19 Mart 2024 18:51
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 13:55
Çisel sonuçtan hiç memnun değil

Ziyade Et (İzmir) Hizmet Ve Tavır Çok Kötü

21 Mart 2024 14:08