Çisel sonuçtan hiç memnun değil

Ziyade Et (İzmir) Hizmet Ve Tavır Çok Kötü

21 Mart 2024 14:08

20 Mart ve 22 Mart tarihleri için iftarda misafirlerimizi ağırlamak üzere iki farklı rezervasyon yaptırdık. Ancak 20 Mart günü gittiğimizde yemeklerden ve servisten memnun kalmadık. Garsonlar yiyecekleri özensiz bir şekilde masaya bırakıp gittiler. Çok kaba davranışlarda bulundular ve fix menüdeki ara sıcak gelmediğinde söylediğimizde ters bir tavırla karşılaştık. İç pilavlı tandır yemeği vasattı. Bu nedenle ertesi gün, 22 Mart'taki rezervasyonumuzu iptal ettirmek için aradığımızda şikayetlerimizi dile getirdik. Telefondaki hanımefendi, bugüne kadar asla bir şikayet almadıklarını, aksine herkesin ne kadar memnun kaldığını ve beğendiklerini dile getirdiğini, sorunun bizde olduğunu söyledi. Amacımın tartışma yaratmak olmadığını, sadece memnuniyetsizliğimizi iletmek istediğimi ve rezervasyonumuzu iptal etmesini rica ettiğimde 'zaten çoktan iptal ettim' diyerek telefonu kapattı. Hanımefendinin agresif tavrını profesyonel bir işletme için uygun bulmadık. Müşterilerinizin olumlu geri dönüşlerine nasıl önem veriyor ve dikkate alıyorsanız, olumsuz olanları da dinleyip ona göre önlemler almalısınız. Ramazan dışında da severek gideceğimiz bir mekan idi ancak maalesef bir daha gitmeyeceğiz. Çevremize de bu hizmetten ve tavırdan bahsedeceğiz.

08 Nisan 2024 01:13
İdil sonuçtan memnun değil

Kebapçı Tamer (Bursa) Saygısız Ve Tehditkar Personel

11 Nisan 2024 20:32
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Alanya Lezzet Kebap Evi Müşteri Memnuniyeti

10 Mart 2024 22:44