Düğün.com Hesaptan Habersiz Para Çekiyor

16 Nisan 2024 14:08

Düğün.com, habersiz bir şekilde hesabımdan para çekti. 2023 yılında üye olduk ve yüz yüze görüşmeye gelen saha ekibi üyesi K**** C** A*** bey, bize her şeyi eksik anlattı ve gerekli bilgilendirmeleri sağlamadı. Cayma bedeli hakkında hiçbir bilgi verilmedi. Daha sonra ben Temmuz ayında arayarak üyeliğimi kapatmak istediğimi ve hiçbir faydasını görmediğimi dile getirdim. O esnada cayma bedeli ile karşılaştım. Fahiş bir miktar olduğunu ve zaten 3 ayımız kaldığını, bu parayı ödememenizi tavsiye ettiklerini söylediler. 3 ay daha devam ettik. 2024 yılında yenileme istemediğimizi kesinlikle belirttik. Daha sonra öğrendik ki, kendileri adına sözleşmeyi yenilemişler. Kayıtlı karttan da parayı çekmişler. Tekrar konuştuğumuzda, tekrar kapatmak istediğimizi söyledik ve yine cayma bedeli talep ettiler. Maddi ve manevi olarak çok büyük zarara uğradık. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Kafanıza göre sözleşme yenileyip, bize güvenilerek verilen kart bilgilerini kötü niyetle kullanmanızı adalet karşısında konuşacağız. Gelen çift görüşmelerinin gerçek olduğuna da asla inanmıyorum.

Bende mağdurum ***********

Melike
Melike

Merhaba bir sonuç aldınız mı aynı durum benimde başıma geldi iletişim kurabilir miyiz?

Emre
Emre

Merhaba aynı durum benimde başımda var ve bana icra gönderdiler şu an avukatımla işlem başlatıyorum sonuç alan birileri varsa bizim ile iletişim kursun lütfen dogawedding ınsgragram hesabımız

Otomatik Yenilenen Sözleşme Mağduriyeti

10 Aralık 2024 02:51