Zuhal sonuçtan çok memnun

24 Ocak 2024 13:33
Zuhal'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayet yazımın hemen ardından bana ulaşıp sorunu çözmek için ellerinden geleni yaptılar ve ürünümü iade ve değişimini sağladılar. Müşteri temsilcisinin ilgi ve alakasına da çok teşekkür ederim. Sorunumu hızlıca çözdüğü için markaya da ayrıca teşekkür ediyorum.”

Ürününüz olan Duoderm Barrier'ı Watsons satış görevlisinin ısrarları üzerine aldım. Cildimin hassas olduğunu belirtmeme rağmen, satış görevlisinin ısrarıyla ürünü satın aldım ve kullandım. Ancak kremi kullandıktan sonra yüzümde ciddi problemler yaşadım. Ürünü sürer sürmez cildim soyulmaya başladı ve yüzüm sivilcelerle kaplandı; bu da oldukça acı verici bir durum. Durumun aciliyetini göz önünde bulundurarak yetkililerden bir geri dönüş bekliyorum.

24 Ocak 2024 14:50 (Şikayetten 1 saat sonra)
30 Ocak 2024 15:03
01 Nisan 2024 11:58

Tuana sonuçtan çok memnun

Tuana
20 Ekim 2024 22:29
Yaren sonuçtan çok memnun

Yaren
16 Ocak 2025 01:52
"Yaşadığım sorunu en sağlıklı ve düzgün bir şekilde kısa süre içerisinde çözdükleri için duaderm ailesine ve İrem hanıma teşekkür ederim"
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
30 Mart 2025 13:22
Özlem sonuçtan çok memnun

Özlem
28 Temmuz 2024 15:31
"Çok kibar ve anlayışlı oldukları için ayrıca teşekkür ediyorum. Sorunum hızlı bir şekilde çözüldü."