Kayseri Forum DS Damat'ta Aklımızla Dalga Geçildi

21 Nisan 2023 22:29

Kayseri Forum DS Damat mağazasında resmen aklımızla alay edildi. Kendilerinden bir takım elbise satın aldık ve 200 TL'lik daha alışveriş yaparsak kampanya dahilinde indirim alacağımızı öğrendik. Bir gömlek daha satın almaya karar verdik ancak iki gömlek arasında kararsız kalınca tezgahtar birini satın alıp eğer beğenmezsek diğeriyle değiştirebileceğimizi söyleyince 1200 TL'ye bir gömlek satın aldık. Daha sonra kendilerinin ifade ettiği hakkımız gereğince beğenmediğimiz ve diğerini almak istediğimiz için değiştirmeye gittik. Ancak değiştirme talebimizi, kampanya kapsamında aldığımız gömleğin fiyatının 400 TL'ye düştüğünü ve bu nedenle eğer değiştirmek istiyorsak 400 TL'lik bir ürün satın alabileceğimizi söyledi. Eğer bize eksik bilgi vermeyip rahatça değiştirebileceğimizi söylemeselerdi daha kesin karar verip belki de diğerini alacağımızı ve üstüne para vermeyip diğer gömleğe sahip olacağımızı söylediğimizde ise yetkili beyefendi 20 senedir kimsenin kendisine böyle bir taleple gelmediğini söyleyip, bize değiştirme koşullarını ayrıntılı bir şekilde ifade etmesi gerekmediğini söyledi ve sanki alay etmesi yetmiyormuş gibi bir de hakaret etme noktasına getirdi. Kendilerine bütün aldıklarımızı iade ettikten sonra yeniden alsak ve bu sefer diğer gömleği alsak aynı fiyatı ödeyip o gömleği alabileceğimizi söyleyince bunu yapmamızı engelleyen herhangi bir yasal yükümlülük olmamasına karşı olur mu öyle şey deyip güldüler ki eğer vaktimizi olsa yapardık da bunu. Türkiye'nin her yerinde mağazası olan kurumsal bir yapının çalışanlarına müşteriye nasıl davranacağını öğretmesi gerektiğini düşünüyorum.

24 Nisan 2023 11:13 (Şikayetten 2 gün sonra)

Rabia sonuçtan hiç memnun değil

DS Damat Mağazalarında Fazladan Ücret Çekilmesi Ve İade Sorunu

30 Eylül 2025 11:34
Çağkan sonuçtan hiç memnun değil

Mağaza Ve Online Satış Fiyatları Arasındaki Büyük Fark Ve İade Sorunu

magaza-ve-online-satis-fiyatlari-arasindaki-buyuk-fark-ve-iade-sorunu-4.pdf
magaza-ve-online-satis-fiyatlari-arasindaki-buyuk-fark-ve-iade-sorunu-3.pdf
magaza-ve-online-satis-fiyatlari-arasindaki-buyuk-fark-ve-iade-sorunu-2.pdf
magaza-ve-online-satis-fiyatlari-arasindaki-buyuk-fark-ve-iade-sorunu-1.pdf
Engin sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2025 18:51
Yelda sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 00:13
Etiket Ve Fatura Fiyatı Arasındaki Farklılık: D’S Damat’ta Haksız Ücretlendirme
etiket-ve-fatura-fiyati-arasindaki-farklilik-ds-damatta-haksiz-ucretlendirme-4.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edilmemiş Takım Elbiseler İçin Hızlı İade Ve Çözüm İsteği

26 Şubat 13:22