Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

DS Damat, Damatlığı Terziden Değil Başka Yerse Tadilat Görmüş Galiba

17 Haziran 2024 17:11

Mayıs'ın son haftası Diyarbakır Forum şubenizden damatlık ve bir takım elbise aldım. İki gün sonra düğünüm var, bu yüzden provaya bugün geleceğimi belirtmiştim. Mağazaya gidip kendimi tanıttım. İlk başta ürünlerimi bulamadılar. Sonra arka taraflara bakıp takımları buldular fakat kuşak ve ayakkabı kayıptı. Gömleğin kollarının kısaltılıp daraltılması lazımdı fakat tadilat işlemi yapılmamış. Ceket etek boyu kısaltılmış ama iki taraf eşit değil ve orijinal ovallığından bambaşka bir ovallık olmuş. Ceketin kolları daraltılmış ama orijinal duruşu yok. Damatlık ve diğer takım elbisem terzinin işaretleme sabunu izi vardı, tozlanmış ve ütüsüzdü. Yaptığım alışverişin iadesini talep ettim fakat yarın dönüş yapacaklarını söylediler. Aldığım ürünlerin iadesini talep ediyorum. En özel günümde bununla karşılaştım. Ayrıca şirketten özür bekliyorum.

18 Haziran 2024 17:14

24 Mayıs 2024 tarihinde Diyarbakır Forum DS Damat şubenizden damatlık ve bir takım elbise aldım. İki gün sonra düğünüm var, bu yüzden provaya bayramın 2. Günü geleceğimi belirtmiştim. Dün Mağazaya gidip kendimi tanıttım. Ürünlerimi başta bulamadılar. Sonra arka taraflara bakıp takımları buldular fakat kuşak ve ayakkabı kayıptı. Gömleğin kollarının kısaltılıp daraltılması lazımdı fakat tadilat işlemi yapılmamış. Ceket etek boyu kısaltılmış ama iki taraf eşit değil ve iki tarafın ovallık derecesinin birbiriyle alakası yok. Ayrıca ceketin kolları daraltılmış ama kolda çok kabarık ve orantısız duruyor. Damatlık ve diğer takım elbisem terzinin işaretleme sabunu izi vardı, tozlanmış ve ütüsüzdü. Yaptığım alışverişin iadesini talep ettim fakat yarın dönüş yapacaklarını söylediler. Bugün geldiğimde ise iade ve değişim olmadığını söylediler. Daha ürünleri mağazadan bile alamadan ve en özel günümde beni mağdur ettiklerini belirtmeme rağmen dalga geçer gibi ufak tefek hatalar ne olacak diye üsten konuşmaya başladılar. Oranın sorumlusu sevda hanım ve diğer çalışanlardan şikayetçi olacağımı belirttim. En özel günümde bu kadar vurdumduymaz tavırlar kabul edilemez. Aldığım ürünlerin iadesini talep ediyorum. En özel günümde bununla karşılaştım. Ayrıca şirketten özür bekliyorum. Saygılarımla.

Ek
24 Haziran 2024 11:21 (Şikayetten 6 gün sonra)

Anıl sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 21:55
DS Damat Mağazası: Kalitesiz Ürün Ve Kötü Hizmet Deneyimi!
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 18:22

24 Şubat 2025 18:27