Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Ds Automobiles Sıfır Araçta Sök Tak İşlemi Olması

08 Mart 2023 22:45

01.11.2022 tarihinde DS Store İzmir'den DS 7 marka araç aldık (a** s*** adına) aracı 06.03.2023 tarihinde sattım alan kişi aracı ekspere götürdü eksperde sıfır olarak aldığım aracın kaputunun sökülüp takıldığını öğrendim hemen aldığım yere gittim. Hiçbir yetkili ile ısrar etmeme rağmen görüşemeden karşılamadaki bayan bizleri Gaziemir Arkas servisine gönderildik orada araca arkadaşlar baktı "evet sökme takma var ama biz bir şey yapamayız müşteri hizmetleri arayın onlar bize kayıt açmaları lazım" denildi!

Oradan DS Motor müşteri hizmetlerine konuyu aktardım bana 48 saat içinde bilgi verileceği söylendi bugün 08.03.2023 tarihinde aranarak tekrardan DS Store gitmemi oradakilerin bize fotoğrafları çekip atılması gerektiği söylendi ben Manisa'dan İzmir'e gidemem sizlere ben atayım dediğimde kabul etmediler! Zaten İzmir DS Store teknisyen yok uzman yok beni oradan oraya gönderiyor.

Alırken her şey güzel sorunda kimse yok. İlk gün gittiğimizde mağaza müdürü yanımıza bile gelmiyor gerçekten hizmet sıfır.

Neşe sonuçtan memnun değil

DS7 Hybrid'in Sürekli Akü Arızaları Ve Çözüm Beklentisi

15 Nisan 20:37
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

DS7 Arka Akstan Gelen Tekrarlayan Ses Sorunu Kalıcı Çözülmüyor

26 Ağustos 15:34