DS Automobiles Ds 7 E-TENSE Araç Arızası Ve İlgilenmemeleri

DS Automobiles Ds 7 E-TENSE Araç Arızası Ve İlgilenmemeleri
14 Şubat 2024 12:04
Abdullah'ın Teşekkür Mesajı
“Bugün İkame Araç İşlemini onaylayarak Teslim Ettiler. Teşekkürler”

DS7 E-TENSE

7 Ay önce bayiden satın aldığım araçta elektrik tahrik sistemi arızası oldu. Servise bıraktım ve bana 2 gün sonra 2 gün içerisinde parça geleceğini ve değişim yapılacağı söylendi. 1 hafta geçti ve güncel olarak aracımın parçasının 24 şubattan sonra geleceğini ilettiler. Bende ikame araç istedim. Bugün yarın diyerek beni oyaladılar. Hatta yazışmalarımda ve ses kayıtlarımda mevcut beni arayacaklarını ve adresime araç getireceklerini 3 kez söyledir. 4 gün boyunca gelmeyince tekrar aradım ve bana parça tedarik sisteminde olduğundan ikame araç vermeyeceklerini ilettiler. Anlamadım ds yetkilileri 4 kere araç vereceğiz diyerek beni yanılttılar. Ve yine bu parça 5 yıl garanti kapsamında. Resmen dalga geçiyorlar. Dileyene yazışma ve ses kayıtlarını sunabilirim. Garanti kapsamında ki parça için beni aylarca bekletecekler, aracımı alı koyacaklar ve yerine ikame araç vermeyecekler. Ve kesinlikle yardımcı olmuyorlar. Abdullah Y***** 0532********77

14 Şubat 2024 12:02

Ayrıca aracımın rot başlarından da ses geldiğini ve medya oynatıcısında sorun olduğunu defalarca ilettim. Bu arızaları sorduğumda ise dalga geçer gibi önce diğer sorunu çözelim sonrasında ilgileniyoruz diyorlar. Araba 1 ay yatacak ve bu iki sorun içinde 1 ay sonra sı tekrar bekletecekler. Şaka gibiler. İnanılır gibi değil.

14 Şubat 2024 12:04

Yazılım güncellemesi olduğunu bana 6 ay önce söylediler. Geldiğinizde yaparız dediler. O konu hakkında da bilgi vermiyorlar.

15 Şubat 2024 11:46

Bugün İkame Araç İşlemini onaylayarak Teslim Ettiler. Teşekkürler

Fatih
Fatih

Merhaba Abdullah bey aracınızın aynısı bende de var tahrik hatası veriyor sizinle iletişime geçmek istiyorum bilgi almak için beni yönlendirmeniz için sizinle konuşmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim sizden cevap bekliyorum

Armagan
Armagan

Vallahi dün servisteydim bir sıkıntı ile ilgili oradan ds çağrı merkezindeki bayanı aradım sitem etmek için sorunu çözemediniz vs diye. Bana ifadesi bazen bir yazılım düzeltmesi için bile aylarca beklememiz gerekebiliyor dedi. Allah ds sahiplerine sabır versin.

Defne
31 Mayıs 2025 20:25