Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 12:19

Dry Center firmasıyla yaşadığım olumsuz deneyimi paylaşmak isterim. Kendileri ile daha önce herhangi bir deneyimim yoktu. Kendilerini “Eureko Sigortasının” müşterilerine sunmuş olduğu 6 parçalık ücretsiz imkanında faydalanmak için tercih ettim.
Dry Center firmasının Beylikdüzü Marmara Park içeresindeki şubesine 3 Temmuz 2024 tarihinde toplamda 8 parça (3 takım elbise, 1 Ceket ve 1 Elbise) ürünü teslim ettim. Sonrasın 6 Temmuzda 2024 ürünlerimi teslim aldım ve ürünlerim dolaplarındaki yerlerine yerleştirdim. Sonrasında yakın bir arkadaşımın 27 Temmuz olan düğününe katılmak için Dry Center vermiş olduğum yazlık keten takımı giymek istedim. Fakat takım elbisemi giymek istediğimde ne bacağım ne kolum takım elbiseme girmedi. Düğüne hazırlandığımdan takımı tekrar askısına asarak arkadaşımın düğününe farklı bir takım elbise ile gitmek zorunda kaldım. Düğün sonrasında 28 Temmuzda Dry Center Beylikdüzü şubesine giderek durumu aktardım. Kendilerinden bu konuyla ilgili firma tarafında süreç ile ilgili bilgilendirilmek için birinin aramasını da talep ettim fakat arayan soran olmadı. O günden bugüne 444 4 379 toplamda 5 kere vakit ayırarak arayıp yaşadığım durumla ilgili bilgi ve destek almaya çalıştım. Her aradığımda farklı anlamsız cevaplar ile karşılaştım. Toplamda 46 gündür kendilerinde tarafıma bir çözüm sunmalarını bekliyorum. Takımımı giyilmeyecek hale getirdikleri yetmiyor sorun çözmeyip sadece yazın giyilebilecek bir takımı kullanamama neden oldular. Kurumsal gibi görünen fakat kurumsallığın yanında bile geçmeyen bir firma. Kuru temizle zaten bu tarz evde temizlemesini yapmayacağımız hassas ürünlerde uzman olması gerekirken bir keten takımı temizlemeyi bile başaramayan bir firmayı tercih ederken bir daha düşünülmesi gerektiği düşünüyorum.

Çağrı merkezini aradığım günler; 10 Ağustos 12:00, 24 Ağustos 15:24, 28 Ağustos 16:16, 6 Eylül ve 12 Eylül
Verdiğim ürün; Markası: Network, Kumaşı: Loro Piana, Beden: 50/6N.

Mariia sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2025 03:30
Dry Center Marmara Park’ta Paket Anlaşmazlığı Ve Kayıp Ceket Sorunu

08 Nisan 2024 00:59
Dry Center Kuru Temizleme Şikayetçiyim
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2024 17:07
Didem sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 08:07