Hülya sonuçtan memnun değil

Dr. Hulusi Alataş Elmadağ Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Doktorunun İlgisizliği

17 Ağustos 2023 17:59

Dr. Hulusi alataş Elmadağ devlet Hastanesi genel cerrahi 1 polikliniği doktoru *** **** hastalarla nasıl iletişim kuracağını bilmiyor üslubu çok kötü. Çocuğumu kıl dönmesi sebebiyle götürdüm tam kan tahlili istedi. Ben neden kan tahlili istediniz diye sordum ama amacım kötü değildi. Aslında ameliyat detaylarını öğrenmek istiyordum.

Birden ben sana ne diyorum sen bana işimi öğretmeye çalışıyorsun dedi. Kovmaktan beter etti o anda bırakın tahlili çocuğumu emanet edemeyeceğime karar verdim ve h** hastanesine götürdüm. İşin kısası herkes insan olabilir ama her okuyan adam olamaz. Bence emekli olsun kahvehane adabıyla konuşuyor.

Yorumlar (5)

Feyzanur
Feyzanur

Aynı doktorla benzer sorunları bende yaşadım gerçekten üslubu çok kötü

Zeliha

Merakını gidereyim. Şayet kanına enfeksiyon yayıldıysa sedimentasyon wbc CRP yüksek çıkarsa tehlike arzeder cerrahi işlem yapılmaz. . Sormasaydınız iyiymiş

Hülya

İnanın sizi de kırmak istemiyorum ben kimyagerim uzun yıllar doktorlarla çalıştım (labaratuvar) kimseye genel olarak hepsi kötü diyemem. Eşim 1 aydır bir rahatsızlıkla uğraşıyor 10 gün onkoloji hastanesinde ortopedi servinde yattık size şöyle anlatayım doktorundan, hemşiresine, hasta bakıcısından, temizlikçisine hepsi mükemmel insanlardı Rabbim onlar gibi insanlarla karşılaştırsın herkesi ve onlarda doktor 1 aydır yaşadığımız sıkıntıda o kadar güzel ilgilenip yardımcı oldular ki anlatmak istediğim insan olmak başka bir şey değil. Sizin yukarıda anlattığınız testlerin hepsini biliyorum ne için istediklerini de biliyorum ben kızımla ilgili basit bir rahatsızlık için gittim ve kızımın da başka büyük sıkıntıları var doktor bey cevap verseydi çok farklı bir şey soracaktım ama öyle olmadı. Ben o hastaneden çıkarken yanıma gelip boşverin herkese aynı davranıyor diyen insanlar oldu size daha ne anlatayım. Neyse Allah sizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Zeliha

Rahatsız niye olayım ki herkes kendi doktoru olmalı okumalı araştırmalı bilinçli hasta olmak iyidir. Şahsen kimseye emanet etmem Dr. Bile olsa. Altı üstü kan tahlili. Biz de tahlil yapsınlar diye can atarız hep te zor kabul ettiririz

Hülya

Soru sormak hakkım kusura bakmayın bu arada art niyetli de sormadım. Asıl konu doktorun hastalarla olan iletişimi ve sadece ben değildim rahatsız olan kapıda bekleyen insanlara da aynı şekilde davranıyor. Ayrıca neden rahatsız oldunuz sizin şu an yazdığınız gibi doktor da bana açıklama yapabilirdi. Merak etmişim sormuşum kimse beni tersleme hakkını kendinde bulamaz kusura bakmayın bu arada kibarca sordum cevabımı çok farklı aldım.