Dressperi (Instagram) Kiralık Abiye Dressperi

Aslihan
06 Ağustos 2024 20:59

İki tane abiye kiraladım, 600 TL kapora parası yatırdım. Bana cuma günü yazdılar, parayı ödeyin diye. Ben de ödedim. Kapora parası tahıl değil, ben ödedim parayı. Cumartesi günü elbise çıkmadı, pazartesi günü de çıkmadı. Salı günü çıkmıştı elbiseler ama yetişti. Her neyse, elbiseler geldi. Ben giydim, yıkadım, temizce dedikleri derecede yıkadım. Hatta yıkarken de sordum onlara. Elbiseler onlara vardığı zaman hiçbir şekilde yazmadılar. Ben yazdım. Kapora parası için benden IBAN istedi. İBAN'ımı yolladım, iki gün sonra cevap verdiler. Elbiseyi pis göndermişsiniz, o yüzden gönderemiyoruz diye. Hiçbir şekilde kanıtlama yok pis gönderdiğimin. Bayağı şey yazdım, engellediler beni (dressperi).

profile profile

Esmanur

Binlerce müşterim var bende bir sorun olsa burası kaç bin tane şikayet olurdu 3-4 tane olduğuna göre buraya yazanlarda aynı senin gibi hadi güle güle şimdi

Esmanur

Keşke fotoğrafların kokusu olsaydı da buradaki insanlar nasıl pis koktuğunuzu onları kirli gönderip bir de yalan söylediğinizi görseydiler binlerce memnun müşterim var çok şükür senin gibilerin önemi yok

Şüheda sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Sorunu Ve Yırtık Elbise Mağduriyeti

Şüheda
06 Kasım 2024 03:15
Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

Meriabiye (Instagram) Tarafından Yanıltıldım

Rumeysa