Şüheda sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Sorunu Ve Yırtık Elbise Mağduriyeti

06 Kasım 2024 03:15

Dresperi sayfasından kiraladığım elbisenin 1-2 gün önce teslim edileceği söylendi. Daha herhangi bir bilgilendirme mesajı gelmediği için birkaç gün önceden mesaj atarak sordum, geleceği ve herhangi bir sorun olmadığı söylendi. Belirtilen güne 1 gün kala tekrar yazdım. 'Adresi yanlış yazmışsınız' diye geri dönüş yapıldı (ki yazarken işlemi yapmadan ekran görüntüsü aldım, adres doğru). Teslimat olmuyorsa para iadesi yapılmasını istedim. Büyük bir mağduriyet içinde bırakıldım; ne para iadesi ne teslimat yapılacağını söylediler. Satıcının üslubunu anlatmaya bile gerek yok; yaşadığınız mağduriyette net olarak görüşebileceğiniz bir muhatap bile bulamıyorsunuz. Kendimiz giderek teslim aldık. Verilen elbisenin altı yırtılmış, eğri ve özensiz bir şekilde dikilmişti. Bir de üstüne öyle bir ücretle kiralanmıştı. Giyilmeden geri gönderdim, paranız boşa gidiyor.

07 Kasım 2024 17:03

Asla müşteri odaklı değil pişman olmamak için alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim...

Esmanur

Giydiğiniz ürünün ücreti için istediğiniz yere beyanda bulunabilirsiniz kaporayı da yaptığınız hakaretlere sayarsınız ❤️ güle güle

Esmanur

Sistemimizden Adresini girip kaydetmediği için siparişi oluşmamıştır yine de hemen adres iletmesini bir gün önce elinde olacak şekilde ulaştıracağımızı söyledik hakaretler edip kabul etmediğini söyledi ( kendi hatası olmasına rağmen ) bizde iadenin olmadığını söyledik hakaretlere rağmen abisi iletişime geçti gecenin köründe elbiseyi sorunsuz bir şekilde teslim ettim içine hediye dahi koydum hakkımı helal etmiyorum buraya utanmadan yazdığın şikayet için haksız yere karalamaya çalışıp bu şikayeti kaldırmaz iseniz hakaret davası açacağım bilginize

teslimat-sorunu-ve-yirtik-elbise-magduriyeti-1.jpg
Şüheda

Kaporamın ve ücretimin iadesi için Tüketici Hakem Heyeti'ne dilekçemi ileteceğim engellediğiniz için buradan bildiriyim

Dressperi (Instagram) Kiralık Abiye Dressperi

Aslihan