Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Dreams Tur Uludağ Yerine Bursa'ya Gitmek

17 Aralık 2023 02:13

16 Aralık Cumartesi günü Uludağ'a gitmek üzere bir tura katıldık. Yola çıkmadan önce her şey normaldi; iptal durumu olmadığı ve hava koşullarının uygun olduğu söylendi. Ancak araç hareket ettikten sonra İstanbul çıkışında nedense aniden bir haber geldi. Uludağ'da kar olmadığı, bunun yerine Bursa'ya gitme teklifi yapıldı. Ben daha önce Bursa turuna katılmıştım ve şimdi yine aynı yere gitmek zorunda kaldım. İtiraz etmeme rağmen bir sonuç alamadım. Adeta çocuk oyalarcasına bir muameleyle karşılaştık. 'Orası olmuyor, burası' şeklinde bir yaklaşımla... Böyle saçma bir durum olamaz; eğer durumdan haberdar değilseniz o zaman Uludağ turunu düzenlememelisiniz. Acaba daha kaç kişiyi bu şekilde mağdur ettiniz veya etmeye devam edeceksiniz? Para iadesi yok, başka bir seçenek de sunulmuyor. Parayı verdikten sonra gitmek zorundayız, değil mi? Bir daha asla bu tur şirketiyle bir yere gitmeyeceğim. Üstelik sanki suçlu bizmişiz gibi 'sorun çıkaran bir grup var' şeklinde konuşma yapılıyor. Eğer bu sistemi yürütemiyorsanız suçlu biz olmayız. Hakkımı helal etmiyorum size.

Tuğba
Tuğba
19 Aralık 2023 09:46

Arayıp da açıklama bir özür zahmetinde bile bulunan olmadı tabi haklısınız ne diyebilirsiniz ki bu hatanın telafisi yok çünkü. Uludağ turu düşünenler iyi karar versin kendilerini Uludağ yerine Bursa turunda bulabilirler.

Toprak
Toprak

Yani iki gündür takip ediyordum ama çok fazla olumsuzluk var organizasyon sorumluları buraları okuyup ona göre karar veren çok insan var sosyal medyadan görüp eski mle eşimle gitmek istiyordum ama buraya baktıktan sonra çok karamsar kaldık... Bence düzeltmeniz gereken konular olmalı

Tur Fırsatı Uludağ Turu

16 Aralık 2023 11:53

Rabia
30 Aralık 2023 13:44
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ecc Tur Tarafından Mağdur Edildik

Ayşegül