Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Diva Çeşme

03 Temmuz 2023 15:22

Dr. Diva Çeşme şubesinde gümüş bilekliğimi unuttum. Aynı gün içerisinde şubeyi aradım ve bana saklayacaklarını söylediler. Bir süre sonra şubeye gittiğimde evet biz burada ayırdık ama şimdi bulamıyoruz, yanlışlıkla başka birine mi verdik acaba gibi şeyler söylendi. Manevi değeri var bulun dediğimde siz işleminizi yaptırın, çıkışta tekrar bakalım denildi ama çıktığımda muhatap olabileceğim geçici bir personel dışında kimse yoktu. Bakıp beni arayın dememe rağmen geri dönüş olmadı, üstüne tekrar aradım. Telefona çıkan kişi evet buraya konulmuş ama bulamıyorlar dedi, o zaman ben yenisinin siparişini veriyorum ücretini hesabıma geçin deyince biz bir konuşalım sizi arasınlar denildi. Üstüne koca bir bayram geçti hala ne bir geri dönüş var ne bir özür ne bir kusura bakmayın, üstüne tekrar aramama rağmen telefonlara cevap verilmiyor. Ufacık bir emanet bile kayıp edilip kulak üstü yapılıyorsa nerede buranın güveni.

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Dr.Diva Estetik Ve Güzellik Epilasyon Hizmetinde Yaşanan Sorunlar Ve İade Talebi

04 Haziran 2024 22:00
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Dr.Derm Polikliniği Klinikte Unutulan Yüzük Muhafaza Edilirken Kayboldu, Ne Hikmetse!

20 Temmuz 2024 16:31

Dr. Diva Estetik&guzellik

10 Mart 2024 22:37
Dr. Diva Estetik&guzellik
Füsun sonuçtan hiç memnun değil

Diva Beauty'de Sürekli Randevu Sorunu Ve Kötü Hizmet

16 Temmuz 11:48