Dr. Diva Estetik&guzellik

Dr. Diva Estetik&guzellik
10 Mart 2024 22:37

İzmir Balçova Dr. Diva guzellik salonu.! Tamamen fiyasko botoks yaptırdım göz kapağım düştü, düzelteceğiz dediler, botoks suresi gecene kadar düzelmedi. Mezoterapi yaptılar etkisi geçsin diye geçmedi. İki doktor ile çalışıyoruz diğeri daha iyi o müdahale etsin ve şu işlemleri yaptırırsanız istediğiniz sonucu alırsınız bu fiyat dediler ödedim 6 ay işlem yapmadılar bugün doktor yok yarin gelecek muhasebe yoğun diye hep oyaladilar... Paramı geri verin dedim vermediler. 6 ay sonra Fox eyes işlemi yapıldı. 15 gün sonra hiçbir şey yapılmamış gibi eski haline geldi. Olmadı diyorum, ısrarla oldu diye kabul ettirmeye çalıştılar. Zayiflama paketim var ona randevu oluşturalım dedim. 2000 TL ödemem kalmıştı ödemeden işlemleri kullanamazsınız dediler. Bir tane doğru düzgün muhatap yok karşınızda savunacağınız ve yaptıkları işlemlerin olmadığını kabul edip paramı geri vermelerini istiyorum. Görsel isteyene öncesi ve sonrası fotoğraflarım var. Gün gün

Dilek
Dilek
10 Mart 2024 22:24

Instagram'dan ve buradan işaretlenecek fake bir hesap oluşturmuşlar nasıl yapılabiliyor bilmiyorum direk adresini paylaşıyorum. Ata cad. Üzeri duru park çaprazı çevre yoluna çıkışı köşesinde

15 Haziran 2023 20:33

İzmir Balçova Novar Botoks Sorunu