Dr. Gökhan Uğur Kliniği Ve Davranışları

17 Ağustos 2023 03:22

Ben Yurt dışından geldim ve bir çok estetik geçirmiş birisiyim, Doktor Gökhan Uğur da ameliyat olacaktım ve 400 euro kapora verdim. Ön görüşmeye gittiğimde ameliyatımdan vazgeçtim, kendisi inanılmaz rencide ederek konuşuyor. İlk defa bir estetikten vazgeçtim, bana kaporanın sadece 160 eurosunu verip kendileri aldı. Geri kalanı yok ameliyat odası için falan diye... Ayrıca ne kan tahlili yapıldı ne başka bir şey. Ben bir çok estetik oldum. Dediğim gibi ama böyle bir şey ilk defa yaşıyorum.

Meliha

Verilmiş sadakanız varmış. Bırakın giden paranız olsun. Her yerde şikayet görüyorum hakkında. Kendi web sitesindeki olumsuz yorumları da yok ediyor takip ediyorum.

Joh
Joh

Selam. Siz değil mi Doktortan memnun değilsiniz. Sebebini sora bilir miyim. Bende ameliyat yaptırmak istiyorum. Her türlü bilgi yardımı için teşekkür ederim önceden.

Hatice
Hatice

Dr. Gökhan Uğur'a yüz germe ve boyun germe yaptırdım. Çok güzel oldu. Çok memnun kaldım. Kendisi yüzdeki eksiklikleri fark edip doğru tespitlerde bulunan ender doktorlardan biri. Ameliyattan sonra tüm sorularıma bıkmadan usanmadan gece gündüz cevap verdi... Doktor beye özverisi için Teşekkür ediyorum

Meliha

Peki şikayet sitesinde ne îşiniz var. Teselliye mi geldiniz. Kime hizmet ediyorsunuz