Eknur sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2023 09:21

Kızımın yüzüne işlem yapıldı. Sonrasında yüzü çok kötü oldu. Yüzünü yaktılar izler kaldı ilk aylar geçecek bu izler bebek gibi cildi olacak dedi. Dr. ******* hanım aylarca birkaç krem aldırıp bize bunu deneyin dediler. Denedik fakat hiçbir sonuç almadık.

Sonra tekrar kontrole gittik bize yapacak bir şeylerin olmadığını söylediler. Telefonları engellediler. Benim gidip başka yerde başka işlem yapmadığım ne belli dedi. Dr. ********** yüzümüze bakmadı. ****** denilen kendini dr. Sanan şahıs yapmadığı saygısızlık kalmadı bize. Kızımı bir kere getireyim yüzüne bakın dedim yüzünde yanık izi var dedim yapacak bir şey yok belki siz başka yerde yapmışsınız dedi. Tersledi.

Şimdi telefonları engellediler. Sosyal medyada da engellediler. İlk başta çok ilgilendiler sonrasında yüzünü yakınca yüzümüze bakmadılar. Ben buradan sesleniyorum dr. ******* hanıma kızımın yüzünü kendisi kontrol etsin, bizimle ilgilensin. Buradan da kendisinden cevap bekliyorum çünkü başka türlü ulaşamıyorum kendilerine.

Yüz Estetiğinde Kabus: İletişimsizlik Ve Başarısız İşlemler

29 Ekim 2024 12:50
Yüz Estetiğinde Kabus: İletişimsizlik Ve Başarısız İşlemler
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Medica World Estetik Etik İlkelere Uymama

28 Aralık 2023 17:27
Nur sonuçtan çok memnun

19 Haziran 2025 09:37
"Doğuş klinikte S**** hanımla muhatap olmamanızı tavsiye ederim kendisi iyi konuşmaz, onun tam aksine Gül hanım tatlı güler yüzlü üslubu düzgün sıcak kanlı olması beni mutlu etti kalan seanslarımı verdiği için kendisine teşekkür ediyorum"
Randevu Sorunu Ve Eksik Hizmet Nedeniyle Mağduriyet

29 Ağustos 2023 13:31