Hasta Haklarına Saygısızlık Ve Yanıltıcı İşlemler

31 Ekim 2024 15:11

Bu kadar kötü bir hastane görmedim. Acil doktoru K***** S***** kadar vasıfsız bir doktor da yok. Kendisine en başta önceki gün hasta olduğum için doktora gidip muayene olduğumu söyleyip serum istememe rağmen, durumumun kötü olduğunu görmesine rağmen gereksiz bir şekilde muayene edip bana serum vermeyi keyfi bir şekilde reddetmiştir. Ben de bu durumdan şikayetçi olup sigortadan almadığım hizmetin onayını almamalarını istemediğimi açık ve kesin bir dille belirtmeme rağmen bana onay alınmayacağını söylediler ama sonrasında benden izinsiz ve habersiz onay aldılar. Alınan muayene onayı ise o kadar komik bir ücret ki Doruk Nilüfer Hastanesi'nin bu paraya ihtiyacı olduğu belli. Hasta ilişkileriyle bu durumu paylaştığımda ise saygısızca bir üslupla geri ödeme yapmayacaklarını söyleyip yüzüme telefonu kapattılar ve sonrasında kimseye ulaşamadım. Telefonlara çıkmadıkları için. Ben bu kadar saçma bir olayla benim zamanımı harcadıkları ve haksız yere benim iznim olmadan sigortadan onay alan bir hastane oldukları için şikayetçiyim. Ben bu kadar komik bir ücretin değil, bana yapılan haksız ve saygısız muamelenin düzeltilmesinin peşindeyim. Hakkımı da helal etmiyorum.

Canis sonuçtan hiç memnun değil

Doruk Özel Bursa Hastanesi Doktordan Şikayetçiyim

25 Ağustos 2023 15:22
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2025 01:33
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 21:18
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Doğumda İlgisizlik, Ek Masraflar Ve Fatura Sorunu Yaşadım

11 Eylül 2025 02:19
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 23:09