Özgür sonuçtan memnun

02 Mart 2024 16:04
Özgür'ün Teşekkür Mesajı
“Sadece şikayetim ile ilgilenen temsilciye teşekkür ediyorum.”

29.02.2024 tarihinde sabah 10:45'de bir sipariş oluşturduk. Domino's cüzdana para yükledik ve 2257.5 kuruşluk ödemeyi Domino's Cüzdan üzerinden verdik. Ancak iş yerine alacağımız ve yemek saatine denk getirmek istediğimiz için şubeyi aradık. Şube sipariş düşmedi o yüzden bir işlem yapamayız dedi ve şikayet hattına yönlendirdi. Yaklaşık 30 dakika'lik telefon trafiği sonucunda şiparişin askıda kaldığını ve iptal edileceğini, paranın iade edileceğini ve yeni bir sipariş girmem gerektiğini söylediler. Yeni sipariş oluşturuldu. Mağazada kartla ödeme yaparak aldık. Ancak iptal edilmesi gereken siparişin ödemesi 24 saat içinde hesabınıza aktarılacak denildi. Bu şikayet kaydı üzerinden an itibari ile yaklaşık 52 saat geçti ve halen bir gelişme yok. 4 defa şikayet hattını aradım sallamasyon cevaplar veriyorlar. Önce 24 saatte çözülecek. Sonra 48 saatte olabilir dediler. Ama halen bir geri dönüş yok. Benim hatam olmamasına rağmen 3 gündür çözemedik.

02 Mart 2024 17:00 (Şikayetten 55 dakika sonra)

Sayın , Özgür B. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

02 Mart 2024 20:28

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

06 Mart 2024 13:45

1 hafta oldu. Halen en ufak bir gelişme yok. Arıyorum ne kadar daha bekleyeceğim diye soruyorum. E bari bir de şubeden onay alalım diyorlar. Müdür akşam 17:00'da gelecekmiş. Gelince bilgi verecekmiş. Kontrol edilecekmiş. 7. Gün ve halen başladığımız yerdeyiz. Yazıklar olsun. Bir şey demiyorum artık.

13 Mart 2024 13:15

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

16 Mart 2024 12:27

Sadece şikayetim ile ilgilenen temsilciye teşekkür ediyorum.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2023 12:27
Domino's Sipariş İptali Sonrası İade Problemi
Domino's Sipariş İptali Sonrası İade Problemi

30 Ağustos 2023 19:17
Efe sonuçtan çok memnun

07 Haziran 2024 00:54
"Kibar ve yetkin bir temsilci sorunu hızlıca çözdü. Teşekkürler"
Domino's Pizza 30 Dakikayı Aşıp Yenilemeyecek Şekilde Soğuk Gelen Sipariş
Hulusi sonuçtan çok memnun

23 Mayıs 2024 15:38
"Şikayet varda sorunumla ilgilenen (Domino's temsilcisine) teşekkürler, ülkemde Amerikan müşteri memnuniyeti hizmetini sağladı bizlere."
1 Aydır Beklenen Domino's Pizza İade Süreci
Büşra sonucu yetersiz buldu